Gunstar Heroes, Sega Forever ile mobil sekmesinde yerini aldı

Mehmet Atilla Turan 22.12.2017 - 22:22
Eski Run 'n Gun'ları denemek isteyenler buraya

Sega'nın Genesis/Mega Drive dönemleri, bazı oyuncuların çocukluğunu oluşturur. Sistemde bulunan birkaç oyun genelde en iyileri olarak seçilir, şüphesiz Gunstar Heroes bu isimlerden biri. Günümüzde orijinal kopyasını bulmak bir hayli zor, bir kopyası ile karşılaşınca da pahalı olarak satışta bulunuyor. Fakat Sega bu durumu Sega Forever ile biraz olsun ortadan kaldırma peşinde.

Gunstar Heroes artık telefonunuzda

Yaz ayında mobil sekmesine çıkarılan Sega Forever, Sega'nın sahip olduğu ve herkesin unutmayacağı oyunları, oyunculara ücretsiz bir şekilde sunuyordu. Tabii, ücretsiz demek pek de uymaz. Ücretsiz olarak aldığınız oyunlarda reklamlar bulunuyor, öldüğünüz zaman veya belirli bir bölüm yüklenirken bu reklamları izlemeniz gerekiyor. Fakat Sega Forever'da belirli bir miktar öderseniz reklamlar tamamen kaldırılıyor ve telefonunuza müthiş bir şekilde uyarlanmış Sega Genesis/Mega Drive oyunları bulunduruyor.

Sega Forever'ı denemek ve Gunstar Heroes'u kütüphanenize eklemek istiyorsanız, bu linkten kolayca ulaşabilirsiniz. Sega Forever, aynı zamanda Ristar, The Revenge of Shinobi, Space Harrier II ve ESWAT gibi Sega Master System klasiklerini de telefonunuz için sunuyor. Geriye kalan tek şey ise eğlenceli vakit geçirmek oluyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gunstar Heroes Sega Forever'da yerini aldı
İlginizi Çekebilir