H1Z1'in Battle Royale modu bu defa PUBG'nin yapmadığını yaptı

Furkan Güler 25.05.2018 - 13:27
Uzun zamandır yoktum birileri demiş H1Z1 öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü.

Battle Royale türünü başlatan oyun olarak gösterilen H1Z1, ilk defa rakibi PUBG'nin yapamadığı bir olaya imza attı. Yakın zamanda konsol tarafında PlayStation 4 için çıkan H1Z1, PUBG'nin aksine konsolda oldukça iyi performans veriyor. Optimizasyon tarafından herhangi bir sıkıntısı bulunmayan oyun sayesinde PlayStation 4 kullanıcıları da Fortnite'ın dışında alternatif bir Battle Royale oyununa kavuştular. Akıcı bir şekilde gerçekçi Battle Royale deneyimi sunan H1Z1'in aksine konsolda Xbox One tarafına çıkan PUBG'de hala optimizasyon sıkıntıları çekmekte.

H1Z1'in konsol performansı PUBG'den daha iyi

Hali hazırda PC tarafına gelen Miramar haritasını konsola yeni getiren PUBG Corp. oyunu hala PlayStation 4'e çıkartamadı. Çünkü Sony, erken erişim oyunlara karşı sert olduğundan, PlayStation 4 sahiplerine optimizasyonu düzgün oyunlar oynatmak istiyor. PlayStation 4 kanadında açık beta sürecinde olan H1Z1'e PC ile çapraz platform getirilip getirilmeyeceği şimdilik belli değil.

Fakat geliştiriciler, çapraz platform konusunda umutlu olsalar da, burada Sony'nin izin vermesi gerekiyor. Bazı oyunlara onay veren Sony, diğer firmaların aksine çapraz platform konusuna pek ılımlı bakmıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2018 13:36
Çapraz platform saçmalık. Ne yani, gamepad ile mosue karşımı mücadele edilecek. Böyle bir şeyin mümkanatı var mı? Gamepad ve mouse ayrı dünyalar ve öyle de kalmalıdırlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2018 14:56
Konsola klavye fare takip oynayan salyalilardan biktim fortniteda bu oyunda boyle desteklemez umarim.Konsolda oyununun kaplama cozunurlugu 0 gorus mesafesi 0 her yerde anlamsiz bir sis var bu sekilde tabi fps sikintisi olmaz bu iyi optimasyon anlaminada gelmez oyun pcde cok daha iyi grafik olarak
Kalan Karakter: 300 Gönder
H1Z1'in Battle Royale modu bu kez PUBG'nin yapamadığını yaptı
İlginizi Çekebilir