H1Z1 Battle Royalin'in PlayStation 4 sürümü başarıya koşuyor

Furkan Güler 7.06.2018 - 13:23
Geliştiriciler, aradıklarını konsolda buldu.

Fortnite dışında gerçekçi bir Battle Royale deneyimi isteyen PlayStation 4 oyuncuları, geçtiğimiz haftalarda H1Z1'e kavuştu. Xbox One tarafında PUBG'nin en büyük rakibi olan H1Z1, PlayStation 4 tarafında hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Twitter üzerinden açıklanan yeni bir bilgiye göre H1Z1'in PS4 sürümü 7 milyon oyuncuya ulaştı. PC tarafında PUBG ve Fortnite'ın altında ezilen H1Z1, konsol tarafında aradığını bulmuşa benziyor.

H1Z1'den yeni bir başarı daha

Geride bıraktığımız dönemlerde PC tarafına gelen Miramar haritasını konsola yeni getiren PUBG Corp. oyunu hala PlayStation 4 konsoluna çıkartamadı. Çünkü Sony, erken erişim oyunlara karşı sert olduğundan, PlayStation 4 sahiplerine optimizasyonu düzgün oyunlar oynatmak istiyor. PlayStation 4 kanadında açık beta sürecinde olan H1Z1'e PC ile çapraz platform getirilip getirilmeyeceği şimdilik belli değil.

Bakalım PUBG, kendi içerisinde teknik sorunları düzelttiğinde PS4 platformuna da çıkacak mı? Daha öncesinde oyunu PS4 için çıkartmak istediklerini belirten geliştiricilerin bu kararını Sony engellemişti. Erken erişim oyunları PS4 platformunda görmek istemediğini söyleyen Sony'nin bu kararına saygı duymak gerekiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 16:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
H1Z1'in PlayStation 4 sürümünden yeni bir başarı daha geldi
İlginizi Çekebilir