H1Z1'in, PlayStation 4'te tam sürüme geçeceği tarih açıklandı

Furkan Güler 27.07.2018 - 12:06
E bir zahmet artık.

Fortnite haricinde daha gerçekçi bir Battle Royale deneyimi isteyen PlayStation 4 oyuncuları, geçtiğimiz aylarda H1Z1'e kavuştu. Gerçekçi Battle Royale klasmanında Xbox One tarafında PUBG'nin bir numaralı rakibi olan H1Z1, PlayStation 4 tarafında 7 Ağustos tarihinde tam sürüme geçecek. Şu anda beta sürümünde olan oyun, bazı hatalar bulunduruyor. Tam sürüme geçildiğinde bu tarz hataların hepsi ortadan kaldırılacak.

H1Z1 ne zaman tam sürüme geçiş yapacak?

Tüm bunların yanında son açıklanan bir bilgiye göre H1Z1'in PS4 sürümü 10 milyon oyuncuya erişti. PC tarafında PUBG ve Fortnite'ın altında ezilen H1Z1, konsol tarafında aradığını bulmuşa benziyor. Daha öncesinde PC platformuna gelen Miramar haritasını konsola getiren PUBG Corp. oyunu hala PlayStation 4 platformuna çıkartamadı. Çünkü Sony tarafı, erken erişim oyunlara karşı tepkili olduğundan, PlayStation 4 sahiplerine optimizasyonu düzgün oyunlar oynatmak istiyor. 

Son olarak oyunun PC ile çapraz platform olup olmayacağı belli değil. Fortnite ve Rocket League tarafında çapraz platforma izin veren Sony yetkilileri, bakalım H1Z1 Battle Royale'de nasıl adımlar atacak?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 23:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
H1Z1'in, PlayStation 4'te tam sürüme geçeceği tarih belli oldu
İlginizi Çekebilir