Hakan: Muhafız'ın kamera arkası görüntüleri paylaşıldı

Furkan Güler 30.01.2019 - 17:29
Dizinin arkasında nasıl bir emek var? Yayınlanan videoda yakından görüyoruz.

Geçtiğimiz senenin sonunda Netflix'te yayınlanan Hakan: Muhafız dizisi, izleyenleri tarafından oldukça sevildi. Avrupa'da da büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizinin daha sonrasında 3. ve 4. sezonlarının olacağı açıklanmıştı. Şimdi ise Netflix Türkiye tarafından dizinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Yayınlanan kamera arkası görüntülerde dizinin ne şartlar altında çekildiğini görüyoruz. Ayrıca dizide yer alan efektli sahnelerin, doğal haline de yer veren videoda, Çağatay Ulusoy'un kamera arkasında nasıl bir halde olduğu da gözüküyor.

Hakan: Muhafız kamera arkası görüntüleri

Kaliteli oyuncu kadrosuyla izleyenleri kendine bağlayan Hakan: Muhafız, belli bir kesim dizisever tarafından pek fazla beğenilmedi. Senaryo açısından eksiklikleri bulunan dizi, oyunculuk anlamında güzel bir işe imza atmıştı. İkinci sezonunun çekimlerine ise yine İstanbul'da devam edilecek. Son olarak ilk sezonda hikayenin seyrinin değiştiği gösterilmişti. Muhtemelen ikinci sezonla birlikte artık hikaye, ana karakterin yan hikayelerini es geçecektir.

Netflix'e eklenen ilk Türk dizisi olma özelliği taşıyan yapım, Netflix'in en çok izlenen dizilerinden olan Daredevil'in son sezonundan daha fazla izlenerek şaşırtıcı bir başarı yakalamış durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2024 13:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hakan: Muhafız'ın kamera arkası görüntüleri yayınlandı
İlginizi Çekebilir