Half-Life 2'nin sanat yönetmeni yeni bir proje üzerinde çalışıyor

Tunay Şahin 6.07.2023 - 12:15
Half-Life 2 ve Dishonored'ın sanat yönetmeni Viktor Antonov, kıyamet cehenneminde geçen yenilikçi bir tek oyunculu oyun üzerinde çalışıyor.

Half-life 2 ve Dishonored'ın sanat yönetmeninin stüdyosu "Eschalogy Entertainment" tan Viktor Antonov, kıyamet dünyasında geçen Souls benzeri bir FPS tek oyunculu oyun üzerinde çalışıyor. Oyun, yok olmanın eşiğindeki dünyada bir silahşorun hikayesini anlatıyor. Şu anda geliştirme aşamasında olsn oyunun çıkış tarihi veya fragmanı henüz yayınlanmadı.

Eschatology Entertainment şu anda AAA Souls benzeri bir FPS oyunu üzerinde çalışıyor

Viktor Antonov daha önce Quake II, Wolfenstein: The New Order, Fallout 4 ve Doom dahil olmak üzere birçok popüler oyun üzerinde çalıştı. 2022'de Fuad Kuliev, Dmytro Kostiukevych ve Boris Nikolaev ile birlikte Eschalogy Entertainment'ı kuran sanat yönetmeni, daha önce Wargaming'de çalışmıştı.

Eschatology Entertainment şu anda AAA Souls benzeri bir FPS oyunu üzerinde çalışıyor

Eschatology Entertainment'ın şu anda geliştirme aşamasında olan AAA projesi, Souls benzeri türe yeni bir dokunuş getirmeye hazırlanıyor. Halihazırda çok sayıda Souls benzeri oyun varken, bu türe ait FPS oynanışına sahip o kadar çok oyun yok. Oyun, anlatı odaklı olup muhtemelen gelecek birçok oyuna ilham verecek diye düşünüyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 20:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2023 15:15
Viktor Antonov Valve'a geri dönsün ve Half Life 3'ün yapımında çalışsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2023 18:09
Bu adamlar da olmasa single player oyun kalmayacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Half-Life 2'nin sanat yönetmeninden yeni oyun
İlginizi Çekebilir