Half-Life 2'nin, UE4'lü versiyonundan oynanış videosu geldi

Furkan Güler 25.04.2018 - 10:51
Oyunun yeni versiyonu hiç fena durmuyor.

Çıktığı zaman iki oyunuyla da video oyun dünyasında devrim etkisi yapan Half - Life serisi, ikinci oyunu ile Valve tarafında tıkandı. Üçüncü oyunu geliştirmekten çekinen geliştiricilerin aksine, serinin fanları oyunun ilgi çekici sürümlerini geliştiriyorlar. Vergil adını alan bir geliştirici, ikinci oyunun Unreal Engine 4 versiyonunu geliştirdiğini belirtmişti. Şimdi ise geliştirilen bu sürümden yeni bir oynanış videosu geldi.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen Half - Life 2'den oynanış videosu geldi

Geliştirici, oyunun hala geliştirilme aşamasında olduğunu ve ne zaman biteceğini belirtmedi. Bu yüzden projeye pek fazla umut bağlamamanızı öneriyoruz. Oyun tamamlandığında ise (eğer tamamlanırsa) Vergil, oyunu ücretsiz dağıtacağını belirtti. Tüm bunların yanında Valve yetkililerinin geliştiriciye izin verip vermediğini bilmiyoruz. Bu sebepten dolayı proje her an iptal olabilir. Hatırlayacağımız üzere benzer durumlar Nintendo oyunlarının yeniden yapım projelerinin başına gelmişti. Bu yüzden Vergil, Valve ile görüşülüp görüşülmediği konusunda oyunun bekleyenlerine bir açıklama yapmadı.

Yine de Vergil oyunu ücretsiz dağıtacağını söylediği için projenin iptali gerçekleşmeyebilir. Bakalım ilerleyen dönemlerde Unreal Engine 4 ile Half - Life 2 oynayabilecek miyiz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 20:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2018 20:37
Hiç oynamadım gamepad desteğide gelsin kolsuz oynamam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Half-Life 2'nin, UE4'lü versiyonundan oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir