Half-Life 3: Project Borealis için teknik demo duyurusu yapıldı

Ersin Kılıç 29.08.2018 - 10:44
Oyunun teknik demosu yakında geliyor

Artık çıkmayacağına kesin gözüyle bakılan Half-Life 3 ya da Episode 3 için umutlarımız tükendi de diyebiliriz. Neyse ki serinin hayranları Half Life evrenini bırakmış değil. Daha önce Black Mesa gibi oldukça başarılı yapımlar ile karşılaşmıştık. işte The Project Borealis, Half Life evreni için umutlu olduğumuz bir diğer yapım da diyebiliriz.

Project Borealis için teknik demo duyurusu yapıldı

İşte uzun süredir geliştirilen Project Borealis için teknik demo geleceği açıklandı. Half Life 2: Episode 2 hikayesini devam ettirecek olan yapımın bu teknik demosunda oynanış dinamiklerinin nasıl olacağını test edebileceğiz. Teknik demonun ne zaman yayınlanacağı konusunda ise bir açıklama yapılmadı. 

Yapılan açıklamada bu demoyu tamamlamanın projeye başladıkları andan itibaren ekibin en büyük başarısı olduğu belirtilirken, Unreal Engine 4 ile geliştirilen yapımın bu demosu için oldukça heyecanlandıklarını da dile getirmişler. Ayrıca demodan alacakları geri dönüşlerin, projenin gelişimi ve tamamlanması konusunda da büyük bir pay sahibi olacağı belirtilmiş. Project Borealis oynanışı ile ilgili yayınlanan son videoya ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2018 22:18
İçimden ne geçiyo biliyo musun, hiç çıkmasaydın be. Harbi hiç çıkarmasaydın bu oyunu be Valve, hiç yazarlığını yapmasaydın bunun boşuna neden yaptın Laidlaw zamanını boşa harcamak çok mu iyi? Neyse, kısa kesiyorum Half Life 3, Titanfall gibi bol aksiyonlu oyunlar varken kesinlikle çıkmaz bitmiştir..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2018 03:44
Tam tadında bırakıldı. 3 kesinlikle çıkmamalı hele böyle bir ortamda... anlayış ve tarz değişti yani trend değişti böyle bir ortamda half life ın klasik yapısı yeni nesil gamerler için ilgi çekici olmayacaktır şu an yaşı 30 a dayanmış veya daha fazla olanlar yıllar içerisindeki değişimi görüyordur..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2018 00:45
Valve istese bile çıkaramaz artık oyunu. Overhyped oldu oyun artık ne çıkarsa çıksın insanlar beğenmeyecekti bundan dolayı uğraşmak istemediler. Yeni nesil zaten half-life mı biliyor umurlarında mı? Senaryo zaten yayınlandı sonunu biliyoruz. Uğraşanların emeğine sağlık yayınlasınlar oynayalım.
Omer24
Omer24 3.09.2018 20:09
Sonunu bilmiyoruz sadece half life 2 episode 3 hikayesi yayınlandı kısa bir hikaye o yüzden onunla uğraşmak yerine direk half life 3 yapılacaktır bence. Valve sorunlu oyunları asla çıkarmayan bir firma gerçekten güzel bir şey hazır olunca çıkacaktır zaten ''beklentiler yüksek artık ağzıyla kuş tutsa tatmin olamaz insanlar'' diyenler aptaldır zaten diyecek söz yok ne bekliyorsun hacı Valve yapacağı oyun ile seni tatmin edememesi için senin onların yaptığından daha extreme bir şey hayal etmen lazım buda mümkün olmayacağı için fazla söze gerek yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2018 19:45
Source 2 oyun motoruyla oyunu yapsalardı keşke :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2018 23:01
source motoru olmadan olmaz unreal engine 4 ne kadar iyi bir oyun motoru olsada source motoru half life 2 ile bütünleşen bir motordu zaten ortada hiç birşey yok sadece half life 2 temel alınmış fizikler falan source motoruna benzetilmiş oynanış dinamikleri falan.
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2018 16:06
valla source motoru yok die oyunu kötü diorsan Dis İs unerel engine diorum sana source motorunuda severimde yıl 2018 half life yi dahaaa cok iyi grafiklerle oynamak nası olurdu hem source 2 motoru cıkmadı daha
Kalan Karakter: 300 Gönder
Half-Life 3: Project Borealis için teknik demo duyurusu yapıldı
İlginizi Çekebilir