Unreal Engine ile yapılan Half-Life projesinin demosu yayınlandı

Ersin Kılıç 13.09.2018 - 11:12
İndirip deneyebilirsiniz

Project Lambda olarak adlandırılan yeni Half Life projesi için teknik demo yayınlandı. Oyun dünyasının en önemli yapımlarından biri olan ve farklı hayran projeleri ile karşımıza çıkmaya devam eden Half Life için yapılan projelerden birisi de Project Lambda olmuştu. işte bu projenin nasıl ilerlediğine dair bir teknik demo bugün yayınlandı.

Half Life hayran projesi için teknik demo yayınlandı

Project Lambda isimli bu hayran projesinin en önemli olduğu nokta ise şüphesiz Unreal Engine 4 ile yapılması. SilverTm ekibi ile bir grup Half Life hayranı tarafından yapılan bu yeni oyunun yayınlanan teknik demosunda ise oyunun ilk dakikalarına yer verilmiş. Yani Gordon Freeman'ın Black Mesa'ya gitmek için binmiş olduğu vagon kısmı teknik demoyu oluşturuyor. Bu vagon içerisinde sağa sola bakıp, oyunun görsel açıdan nasıl olacağını görebiliyorsunuz.

Oyunun bu ilk dakikalarını içeren teknik demosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Project Lambda'nın ne zaman tamamlanacağı ya da karşımıza çıkacağı henüz belli değil. Ayrıca daha önce de belirttiğimiz gibi Valve ile gerekli izinler konusunda görüşülüp görüşülmediğine dair bir bilgi de yok. Yine de daha önce Black Mesa projesinde oyunu yapan ekip Valve'dan gerekli izinleri almayı başarmışlardı. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2018 23:03
Black Mesa var yani Remake yapmaya gerek yok
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2018 09:13
Black Mesa Source Engine İle Yapilmistir Unreal Engine Deil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2018 13:12
Bununla Half Life 3 yapsın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Half-Life Remake projesinin teknik demosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir