Half-Life'a korkutucu açıklama

Feyzi Özmen 3.06.2010 - 12:31
Half-Life'a korkutucu açıklama
Valve'nin patronu Gabe Newell Edge dergisine verdiği röportajda Half-life oyuncuları sıradaki yapımda korkutmayı hedeflediklerini söyledi. Newell ayrıca planlarında oyunun duygusal ve heyecanlı bir şekilde genişletmek istediklerini de belirtti. Röportajın devamında 'Zekice ve alışılmışın dışına çıkarak oyuncuları korkuttuğumuzu hissediyorum. Bunun üzerinde düşünmemiz ve yaptıklarımızın üzerine duygusal, heyecanlı renkler katarak daha da oyunseverleri korkutabileceğimizi ve bunu başarabileceğimizi düşünüyorum.' dedi.

Half-Life'a korkutucu açıklama

Edge dergisinin yaptığı demeçteki en önemli soru ise Half-Life fanlarının nasıl korku öğeleri beklemesi idi. Bunun hakkında ise ilginç bir açıklama olarak 'Çocukların ölümleri ve kaybettikleri yetenekler' söyleminde bulundu.

Tabi bu öğelerin Half-Life'ın gelecek oyununda bulunması için ilk önce yapımın açıklaması gerektiğini düşünebiliriz. Fakat Newell bunun hakkında yine tek söz etmeyerek bizleri sabır taşına çevirmeye devam ediyor. İşin doğrusu Episode 3'ün veya Half Life 3'ün hali hazırda Portal 2 projesi varken bu yıl da gelmeyeceği kesin gibi.

Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Half-Life'a korkutucu açıklama
İlginizi Çekebilir