Halo 2 mücadelesinin ödülü 20.000 dolar oldu

Talha Ramazan Yüzmeç 20.07.2022 - 11:24
Penguinz0 adlı yayıncı,, Halo 2 mücadelesini bitiren oyunculara verilecek ödülü 20.000 dolara çıkardı.

Oyun sektörü her geçen gün gelişip değiştiği için oyuncular video oyunlarını bir vakit geçirme aracından daha fazlası olarak görmeye başladı. Halo 2'de bu video oyunlarından biri olarak görülüyor. Ayrıca bir birçok kişi Halo serisindeki klasik 2004 sürümünden beri farklı zorlukların üstesinden gelmek için yıllardır birbirleriyle rekabet ediyor.

Halo 2 mücadelesini bitirebilenlere verilecek para ödülü 20.000 dolara yükseldi

Bu rekabetin Halo 2' de dahada arttığı söyleniyordu. Geçtiğimiz günlerde bu rekabetin sonucu olarak görebileceğimiz bir gelişme yaşandı. Penguinz0 adlı yayıncı oyundaki LASO koşusunu bitiren herkese 20.000 dolarlık bir ödül vereceğini duyurdu. Yıllar boyunca Twitch'te pek çok benzersiz ve heyecan verici mücadele oldu. Oyuncular bu Halo 2 mücadelesinin twitch tarihinin en zor mücadelerinden biri olduğunu söylüyor. Bu ödül ilk başta 5.000 dolar olarak açıklanmıştı. Ancak Twitch'te bu mücadeleye başlayan oyunlardan sadece dördünün koşucu seviyeyi geçmesi ödülü bir YouTube videosuyla 20.000 dolara yükseltti.

Aslında bu meydan okuma oyunun çıktığı günden itibaren vardı ancak oyuncular bu zorluğu başarmaya çalışıyor ancak başaramıyordu. Bu para ödülü ile oyuncuların meydan okumaya olan hırslarını arttırdı. Ayrıca Charlie, oyuncuların bunu Xbox için klasik Halo 2'de veya Halo: The Master Chief Collection' da bulunan Anniversary versiyonunda yapma seçeneğine sahip olduklarını belirtiyor. Düşmanlar daha hızlı saldırdığı için ikinci seçeneği başarabilmenin daha zor olduğunu söyleniyor. 

Halo 2 mücadelesinin ödülü 20.000 dolar oldu

Charlie, videosunda meydan okuma kurallarını çok net bir şekilde anlatıyor. Koşunun canlı yayında veya bir YouTube videosu şeklinde bitirildiğinin kanıtlanmasını istiyor. Herhangi bir mod veya hile yardımı olmadan baştan sona ölümsüz olarak tamamlayan oyuncular mücadeleyi tamamladıktan sonra 20.000$'lık bu efsane ödülü bekleyebilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 11:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo 2 mücadelesinin ödülü 20.000 dolar oldu
İlginizi Çekebilir