Halo 4 Limited Edition duyuruldu!

Hasan Uğur Nayır 17.05.2012 - 10:41
Bu sürüm içeriğinde neler olacak?
Yeni bir üçlemenin ilk adımı olan Halo 4'ün Limited Edition versiyonu duyuruldu ve ön siparişe açıldı. 99,99 dolar fiyata sahip Limited sürümünü aldığınız zaman oyun için daha sonra yayımlanacak olan 9 farklı multiplayer haritasına bedava sahip olacaksınız. Bu haritalar üçerli olarak üç farklı harita paketi olarak yayımlanacak.

Herkesin özelleştirme seçeneklerine girme izni var, ama Limited sürümle birlikte daha önce 6 farklı özelleştirmeyi açabileceksiniz. Spartan kariyerinizde bunlardan birini kullanarak daha yüksek rütbeye erişebileceksiniz. Özelleştirmelerle ilgili daha fazla ayrıntı E3 fuarında açıklanacak.

Halo 4 Limited Edition duyuruldu!
Limited sürümde yer alan UNSC Infinity Briefing paketinde ise Spartan zırhı için özelleştirme şematiği, UNSC silahları hakkında bilgi, UNSC Infinity gemisine giriş ve tanıtım yer alacak. Ayrıca Halo 4: Forward Unto Dawn Special Edition paketi içinde de 90 dakikalık live action videosu bulunacak. Tabii ki Halo 4: Forward Unto Dawn'ın kamera arkası görüntüleri de yer alacak.

Limited Edition'la birlikte oyun içinde Spartan-IV zırhı için özel tema, Assault Rifle için özel tema, özel bir amblem, Xbox Live avatarı için Spartan-IV zırhı ve eşyalar yer alacak.

Limited Edition'la birlikte yayımlanan art videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Halo 4, 6 Kasım'da X360'için piyasaya sürülecek.

İyi seyirler.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 03:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo 4 Limited Edition duyuruldu!
İlginizi Çekebilir