Halo 4 senaryo modu için 5 inanılmaz silah

Mert Günhan 3.12.2012 - 16:43
Master Chief'in silah arşivi sağlam!
Halo 4 2012'nin en iyi FPS'lerinden birisi olarak yol almaya devam ederken Master Chief ve Cortana'nın yürek burkan hikayesi insanları etkilemeye devam ediyor. Halo 4 Promethean, Covenant ve daha pek çok ırkın çeşitli silahlarını içinde bulunduran ve bu konuda oyuncuya oldukça cömert davranan bir oyun, peki ama bu silahlardan hangileri daha çok iş yapıyor?

Pelican
Master Chief'in UNSC Infinity'den aldığı Pelican gemisi günlük gezi aracınız değil. Pelican Gunship adı ile bilinen bu gemi, üzerinde pek çok silahla birlikte geliyor, bu silahlardan birisi Spartan Laser. Pelican tam aradığınız gibi bir ölüm makinesi.

Mantis
Halo serisinde mekler oldukça önemli bir yere sahipken Mantis tam anlamıyla bir biçer döver. Mantis ve Master Chief birleşimi gerçekten korkutuyor.

Incineration Cannon
Forerunner silahları oyunda gerçekten oldukça tehlikeli. Uzaktan oldukça büyük bir roket atar olarak görünen I-Cannon, önüne gelen her şeyi yakıyor.

Needler
Bir klasik! Needler daha önce de gördüğümüz fakat tam potansiyelini Halo 4'te ortaya koyan nadir silahlardan, boyuna bakmayın, Needler üzer.

Plasma Pistol
Oyunun en iyi silahlarından birisi kesinlikle Plasma Pistol, özellikle kalkanlı düşmanlara karşı inanılmaz ektili olan Plasma Pistol, aynen bir uzay magnumu gibi.

Halo 4 senaryo modu için 5 inanılmaz silah
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo 4 senaryo modu için 5 inanılmaz silah
İlginizi Çekebilir