Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Halo 4'le ilgili sis bulutları yavaş yavaş dağılıyor. E3'teki oynanış videosuyla birlikte bazı detaylar açığa kavuştu. Ancak seride daha önce görmediğimiz yeni düşmanlar ve silahlar var. Bu silahların bazılarının ismi ve ne olduğu halen belli değil. Bunların üç tanesi kendini gösterdi, ama ne türde oldukları bilinmiyor. Kısaca bu silahlar için yapılan yorumlar ve benzetmeler şöyle:
İlk gizemli silah, Assault Rifle'a benziyor veya Light Rifle'a göre otomatik bir silah yorumu yapılıyor.
İkinci silah uzun gövdesi ve yapısıyla Sniper'a benzetiliyor.
Son silah içinse farklı yorumlar var. Shotgun olduğu veya Grenade Launcher olduğu tahminleri yapılıyor.
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>22.06.2012 22:50:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>ne silahları silaha, ne düşmanlar düşmana ne de kahramanı kahramana benziyor nu oyunun. ne anlarlar bu oyundan anlamam. zaten biraz oyun deneyimi olan hiç ciddiye almıyor bu oyunu.</font></td></tr></table><br></center>
Yorum yapmak çok ucuzlamış bu günlerde! Halo oynmayan nasıl
zevkini anlasın ki? Ben de pes sevmiyorum ama
eleştirmiyorum. Hem mas efect de ekranı 4 e bölüp de
multiplayer ya da co-op yapabilir misiniz? Tabii ki hayır,
çünkü sistem kaldırmaz. Bu yüzden Halo2dan crysis grafiği
beklemeyin. Yoksa microsoft sizin kadar bilmiyor mu
grafiği? Ben de mass effect hayranıyım, ama halo nun alanı
başkadır.
0 puan
MO
MK Okuru
ne silahları silaha, ne düşmanlar düşmana ne de kahramanı kahramana benziyor nu oyunun. ne anlarlar bu oyundan anlamam. zaten biraz oyun deneyimi olan hiç ciddiye almıyor bu oyunu.
-1 puan
MO
MK Okuru
SON SİLAH DOOM'DAKİ BFG GİBİ
0 puan
MO
MK Okuru
Allahım şu tasarımlara bak berbat demek iltifat olur resmen. Biraz mass effect'i örnek alsalarmış keşke. Xbox'ı bu oyun kurtaracaksa vay xbox'ın haline:)
Yorumlar (4)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>22.06.2012 22:50:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>ne silahları silaha, ne düşmanlar düşmana ne de kahramanı kahramana benziyor nu oyunun. ne anlarlar bu oyundan anlamam. zaten biraz oyun deneyimi olan hiç ciddiye almıyor bu oyunu.</font></td></tr></table><br></center> Yorum yapmak çok ucuzlamış bu günlerde! Halo oynmayan nasıl zevkini anlasın ki? Ben de pes sevmiyorum ama eleştirmiyorum. Hem mas efect de ekranı 4 e bölüp de multiplayer ya da co-op yapabilir misiniz? Tabii ki hayır, çünkü sistem kaldırmaz. Bu yüzden Halo2dan crysis grafiği beklemeyin. Yoksa microsoft sizin kadar bilmiyor mu grafiği? Ben de mass effect hayranıyım, ama halo nun alanı başkadır.
ne silahları silaha, ne düşmanlar düşmana ne de kahramanı kahramana benziyor nu oyunun. ne anlarlar bu oyundan anlamam. zaten biraz oyun deneyimi olan hiç ciddiye almıyor bu oyunu.
SON SİLAH DOOM'DAKİ BFG GİBİ
Allahım şu tasarımlara bak berbat demek iltifat olur resmen. Biraz mass effect'i örnek alsalarmış keşke. Xbox'ı bu oyun kurtaracaksa vay xbox'ın haline:)