Halo Infinite açık beta tarihi duyuruldu

Eren Eroğlu 29.09.2021 - 08:59
Halo Infinite teknik betası, sadece Halo Insider programına üye olanlara değil, herkese açık bir şekilde gerçekleştirilecek.

Halo Insider programına üye olan kullanıcıların zaman zaman test edebildiği yapım, bu hafta sonu herkese açılıyor. Insider programına üye olup olmamanız gözetmeksizin indirmeye açılan yapımı, şu andan itibaren Xbox Series S veya X'iniz ile indirip, hafta sonu gerçekleşecek olan açık betaya katılabilirsiniz. Tüm oyunculara açılacak olan beta, oyunu 8 Aralık'taki çıkış tarihinden çok daha önce oynayıp, test etmenize olanak sağlıyor.

Halo Infinite açık beta tarihi duyuruldu

Insider programı üyeleri, Halo Infinite'i zaten belirli tarihler aralığında test edebiliyorlardı. 1 - 3 Ekim itibariyle herkese açık düzenlenecek olan teste bu hafta sonu içerisinde, herhangi bir gereksinim olmadan erişilebilecek. Oyunun geliştirici ekibi 343 Industries, bu teknik betanın sınırlı sayıda oyuncuyla limitli olacağını söylüyor olsa da, oyunu denemek isteyen herkesin rahatlıkla girebileceği düşünülüyor.

Halo Infinite açık beta tarihi duyuruldu

Halo Insider olsanız da olmasanız da, Insider uygulamasını şu andan itibaren Xbox Series X veya Series S'inize indirebilir ve bu hafta sonu içerisinde düzenlenen açık betaya göz atabilirsiniz. Büyük bir hayran kitlesi tarafından beklenen yapım, 8 Aralık 2021'de Xbox Series X|S, Xbox One ve Microsoft Windows için piyasaya sürülecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2021 15:09
nasıl indiricez gamepass girip haloyu seçiyorum 280 mb indiriyor sadece
------------------------------------------------
Merhabalar değerli Merlin'in Kazanı Okuru, Xbox cihazınızdan ücretsiz bir şekilde 'Xbox Insider Hub' uygulamasını indirdikten sonra uygulama içerisinden Halo Infinite betasını indirebilirsiniz. Yaklaşık 22 GB'lık bir indirme olacaktır.
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2021 17:53
teşekkürler hocam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite açık beta tarihi duyuruldu
İlginizi Çekebilir