Halo Infinite çok oyunculu moduna tecrübe puanı artışı geliyor

Murathan Özlü 30.11.2021 - 19:38
Halo Infinite çok oyunculu modu beklenenden erken çıkmıştı ancak tecrübe puanı kazanma sistemi tepki çekmişti. 343 Industries bahsi geçen sistemi değiştiriyor.

Halo Infinite çok oyunculu moduna günün ilk maçlarında geçerli olacak tecrübe puanı artışı geliyor. Halo Infinite çok oyunculu modu erkenden piyasaya sürülmüş ve yoğun bir ilgi görmüştü. Ancak bu ilgi, oyunun tecrübe puanı kazanma sisteminin yalnızca "Challenge"lara bağlı olması yüzünden olumsuz bir rüzgara dönüştü. 343 Industries, bu sistemi değiştirecek ve her gün oynayacağınız ilk 6 maç, azalan bir miktarda tecrübe puanı verecek.

Halo Infinite çok oyunculu modunda günlük tecrübe puanı artışı geliyor

343 Industries'in oyuna yerleştirdiği Halo Infinite Challenge sistemi günlük en fazla 100 puan veren bir sistem ve oyunda ilk seviyeye ulaşmak için bile 1000 tecrübe puanı gerekiyor. Topluluk Menajeri John Junyszek konuya dair açıklama yaparak, günlük maçlardan kazanılacak tecrübe puanlarını listeledi.

Halo Infinite çok oyunculu modu
Junyszek'in paylaştığı tecrübe puanı listesine göre gün içerisinde oynayacağınız ilk 6 oyundan alacağınız puanlar şöyle:

- İlk Maç: 300 Tecrübe Puanı

- İkinci Maç: 200 Tecrübe Puanı

- Üçüncü Maç: 200 Tecrübe Puanı

- Dördüncü Maç: 100 Tecrübe Puanı

- Beşinci Maç: 100 Tecrübe Puanı

- Altıncı Maç: 100 Tecrübe Puanı

Bu değişikliğin gün içerisinde Halo Infinite'e eklenmesi bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite çok oyunculu moduna tecrübe puanı artışı geliyor
İlginizi Çekebilir