Halo Infinite Forge modunun oynanışı sızdırıldı

Talha Ramazan Yüzmeç 19.06.2022 - 21:51
Halo Infinite Forge modunun Rebs Gaming adlı Twitter kullanıcısının attığı tweet ile birlikte yeni özellikler ile birlikte geri geleceği doğrulandı.

Halo Infinite'in 2021'deki lansmanından önce oyunun yapımcısı 343 Industries, oyunun başında kilit rol oynayan Hola Infinite Forge modunun olmayacağını açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde Rebs Gaming adlı bir Twitter kullanıcısı tarafından Halo Infinite Forge modunun oynanış görüntüleri sızdırıldı.

Halo Infinite Forge modu yakında gelebilir

Sızdırılan görüntülerde Forge moduna silahları birleştirme yeteneği eklendiğini görüyoruz. İlk sızdırılan videoyu demo sürümünden kaydettiğini iddia eden kullanıcı, Forge modu için adeta bir rehber niteliğinde bir video yayınlamış gözüküyor. Hem birinci hem de ikinci videoda birkaç yeni silah kombinasyonu gösteriliyor.

Kombinasyonlar arasında savaş tüfeği, plazma tabancası, Hydra, enerji kılıcı ve roketatar hatta sızıntı yapan kişinin tam olarak açıklamadığı bir prototip yerçekimi tabancası da var. Sızdırılan videoda Halo Infinite Forge modunu oynayacak oyuncularının yaptıklarıyla çok yaratıcı olabilecekleri, potansiyel silah kombinasyonları ile bu silahların ne kadar güçlü olabileceği görülüyor. Ayrıca Halo Infinite oyuncuları zamanla silahları yeni ve yaratıcı oyun modlarına uygun olacak şekilde birleştirmenin yollarının olacağı görülüyor. Halo Infinite Forge halen geliştirme aşamasında ve bir çıkış tarihi belli değil.

Şu anda bilinen şey, Kasım ayında gelebilecek olan Halo Infinite Season 3'ün lansmanında gösterilebileceği. Bu sızdırılan videolardan da anlaşılacağı üzere Forge'ın aktif olarak test edildiği aşikâr. Buna göre Halo Infinite modunu yakın zamanda görebiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite Forge modunun oynanışı sızdırıldı
İlginizi Çekebilir