Halo Infinite geliştiricileri soruları yanıtlayamıyor

Alparslan Gürlek 17.08.2020 - 12:37
Halo Infinite ertelenme haberlerinin ardından şimdi de topluluk yöneticisiyle karşımızda. Sorulan sorulara yanıt veremediklerini açıkladılar.

Halo Infinite son zamanlarda sık sık gündeme gelmeye başladı. Oyunun 2021 yılına ertelenmesi, Xbox Games Showcase'de gösterilen oynanıştan gelen tepkiler, çok oyunculunun ücretsiz olacak olması derken oyun ile iyice haşır neşir olduk. Oyun hakkında çokça haber çıkınca ve hiçbiri tam bir netlik sağlamayınca haliyle oyuncuların kafasında serinin durumu ve son oyun ile ilgili yeni sorular da belirdi.

Halo Infinite geliştiricileri soruları hazır olduklarında yanıtlayacak

Twitter üzerinde bir gönderide topluluk yöneticisi John Junyszek, 343 Industries'in insanların soruları olduğunu anladığını belirtti. Ancak stüdyonun bunları yanıtlamaya tam olarak hazır olmadığını da söyledi. 343'ün bir noktada daha fazla ayrıntı paylaşacağına söz verdi ancak şu anda ekip ilerlemek için en iyi yolu bulmakla meşgul.

"Özellikle Halo Infinite ile ilgili birçok soru olduğunu biliyoruz, ancak lütfen şimdilik sıkı durun. İletişim planları da dahil olmak üzere üzerinde çalışılması gereken çok şey var, lütfen hazır olduğunda daha fazlasını paylaşacağımızı bilin."

Halo Infinite geliştiricileri soruları yanıtlayamıyor

Microsoft, geçtiğimiz günlerde kısmen evden çalışmanın zorlukları nedeniyle, Halo Infinite'in Xbox Series X ile birlikte çıkamayacağını, bunun yerine 2021'de piyasaya sürüleceğini duyurdu. Xbox Series X'in çıkışı için bu olumsuz bir gelişme oldu çünkü, ilk Xbox'tan sonra bir Halo oyunuyla birlikte çıkan ilk konsol olacaktı. Xbox başkanı Phil Spencer geçtiğimiz günlerde Halo Infinite'in bir parçasını konsolun çıkışıyla birlikte yayınlamayı teklif etse de stüdyonun buna karşı çıktığını söyledi.

Halo Infinite Xbox Series X ile birlikte çıkmayacak. Bunun yerine 2021 yılında çıkacak. Ancak elimizde hala 2021 yılının hangi bölümünde, neresinde çıkacağına dair bir bilgi yok. Serinin son oyunu Halo 5: Guardians Ekim 2015'te piyasaya sürülmüştü. Bu nedenle hayranlar uzun zaman sonra gelecek bu Halo Infinite oyunu için sabırsız. 343 Industries önümüzdeki aylarda bununla ilgili net bir açıklama yapacaktır.

Oyunun gündeme hiç iyi şekillerde gelmemesi ayrı bir olay. Önce gösterilen oynanış videosu bizi hayal kırıklığına uğrattı, sonra oyunun ertelenmesi ve şimdi de stüdyonun sorulara bile yanıt verememesi. 343 içinde bir kriz ortamı yaşandığını dışarıdan görebiliyorum. Bize söyledikleri tek iyi şey "söylediklerimizin sağır kulaklara gitmediği" olmuştu. Umarım öyledir...

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2020 13:43
500 milyon dolarlık bir yatırım üstüne 20 yıl önceki düşman yüz modellemeleri kullanırsan millet tabi ki seni böyle rezil eder.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2020 22:45
Microsoft ve Sony'e duyurulur,,,Last of us 3 Red dead redemption 3 Gta 6 Uncharted 5 God of war Resident evil 8 şahsen 4k yapılacak diye bu başyapıt olarak çıkacak oyunları marionun 4k versiyonu gibi oynamak kimse istemez,,,
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2020 11:53
Ömürsün Real Abi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite geliştiricileri soruları yanıtlayamıyor
İlginizi Çekebilir