Halo Infinite hikaye fragmanı yayınlandı

Murathan Özlü 2.12.2021 - 16:21
Çoklu oyunculu modu erken yayınlanan Halo Infinite hikaye fragmanı yayınlandı. Halo Infinite, 8 Aralık 2021'de piyasaya çıkacak.

Halo Infinite hikaye fragmanı yayınlandı. 2021'in sonlarına yaklaşırken, yılın en çok beklenen oyunlarından Halo Infinite, 8 Aralık 2021'de piyasaya çıkacak.

Halo Infinite'in hikaye fragmanında hikayenin aksiyon dolu anlarına şahit oluyoruz. Kullanabileceğimiz silahlar ve araçlar (uçaktan tanka kadar) ve Master Chief'in tek kişilik ordu oluşunun vurgulandığı bir fragman olmuş.

Halo Infinite hikaye fragmanı klasik bir Halo deneyimi vaat ediyor

Çok oyunculu modu erkenden piyasaya sürülen Halo Infinite'in hikaye modunda The Banished kumandanlarını, peşimize takılan özel suikastçiyi ve Cortana'nın yerini alan "The Weapon" ile ilişkimizi görüyoruz.

Halo Infinite hikaye fragmanı

Hikaye videosunun altında yer alan açıklama şöyle:

" İnsanlığın kaderi pamuk ipliğine bağlı ve tüm umutlar tükenmişken, Master Chief'in gelmiş geçmiş en azılı düşmanına karşı mücadele etme vakti geldi. İnsanlığın gelmiş geçmiş en büyük kahramanının zırhına bürünerek Zeta Halo'nun en uzak sınırlarını keşfedin ve epik bir maceraya atılın."

Çok oyunculu modundaki tecrübe puanı azlığı ve Battle Pass gibi konular ile de gündeme gelen Halo Infinite'in çoklu oyunculu modu yine de oldukça ilgi görüyor. Halo Infinite Steam'de an itibariyle 300 TL.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2021 06:55
FPS dünyasının kralı ipleri tekrardan eline alma peşinde. Mutlaka deneyecğiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2021 20:27
Render edilmiş videolar bin kat daha iyiydi. Oyun içi grafiklerle yapılanlar insana pek heyecan vermiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite hikaye fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir