Halo Infinite sezon ortası güncellemesi detayları paylaşıldı

Emre Ozan Şirin 22.02.2022 - 16:39
343 Industries ise yakında yayınlayacakları Halo Infinite sezon ortası yaması hakkında detayları paylaştı.

343 Industries imzalı Halo Infinite, Microsoft'un en ikonik kahramanı haline gelmiş olan Master Chief'in son macerasını yılbaşında oyuncuların beğenisine sunmuştu. Basın tarafından olumlu puanlar toplayan oyun için ayrıca Paramount+ tarafından hazırlanan bir dizinin de yapım aşaması devam ediyor. Bu esnada boş durmamış olan 343 Industries ise yakında yayınlayacakları Halo Infinite sezon ortası yaması hakkında detayları paylaştı.

Halo Infinite sezon ortası güncellemesi topluluk geri bildirimlerine dayanarak hazırlandı

Halo Infinite sezon ortası güncellemesi detayları paylaşıldı

343 Industries yaptığı açıklamada başarımların kilidini açma veya hızlı devam aracılığıyla oyuna geri dönme ile ilgili sorunların yanısıra esenaryo moduyla ilgili çeşitli düzenlemelerin yolda olduğunu duyurdu. Bazı kare hızı sorunlarına yatkın olan tırmanma ve yeniden yükleme gibi birinci şahıs animasyonların da yamayı takiben daha sorunsuz çalışacağı müjdelendi.

Güncellemenin “tutarlı” topluluk geri bildirimlerine dayanarak hazırlandığını belirten 343 Industries Büyük Takım Savaşı'nda hareket izleyicinin menzilini de 18 metreden 24 metreye çıkaracağını söyledi. 343'ün hile önleme sistemlerinde de çeşitli iyileştirmeler içerecek olan yama, hem PC hem de konsolda genel kararlılık ve performans iyileştirmeleri vaat ediyor.

Şu sıralar son onay aşamasından geçen güncelleme için planan tarih ise 24 Şubat Perşembe.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite sezon ortası güncellemesi detayları paylaşıldı
İlginizi Çekebilir