Halo Infinite yeni oynanış videosu gösterildi

Alparslan Gürlek 23.07.2020 - 17:18
Microsoft, yeni nesil konsolu Xbox Series X için yaptığı sunumda Halo Infinite oyununa da yer verdi. Heyecanla beklenen oyunun oynanışı gösterildi.

Microsoft tarafından Xbox Series X konsolu ve çıkacak oyunlar için yapılan sunumda Halo Infinite de yerini aldı. Tüm zamanların hiç eskimeyen serilerinden olan Halo'nun yeni nesil oyununun oynanışı gösterildi. Maalesef...

Halo Infinite yeni oynanış videosu paylaşıldı

Bildiğiniz üzere Microsoft, yeni nesil konsolu Xbox Series X için bugün bir tanıtım sunumu yaptı. Sunumda yer alan birçok oyun ve konsolun özelliklerinin yanı sıra merakla beklenen Halo Infinite de yer aldı. Gösterilen oynanış videosu Halo serisini seven sevmeyen herkesi şaşırttı. Ne yazık ki dalga konusu oldu ve herkesi hayal kırıklığına uğrattı.

Halo Infinite yeni oynanış videosu gösterildi

Halo'nun yeni nesil Xbox Series X ve PC(Windows) için çıkacak yeni oyunu Halo Infinite daha çıkmadan sevilen bir oyun haline gelmişti. Bunun nedeni ise Halo serisinin geçmişten gelen sempatisi ve gücü diyebiliriz. Her yeni oyununda sürprizler ve sansasyonlar oluşturan Halo'yu çoğumuz efsane Halo 2 haritası ile hatırlıyoruz. Bir dönemin çok oyunculu FPS anlayışını değiştirme atılımını gösteren Halo 2 çok oyunculu modu herkesin hafızasında güzel bir yer edinmiştir. Henüz çocukken kardeşimi alıp internet kafede yalnızca ikimizin olduğu çok oyunculu lobiler oluşturup deliler gibi eğlenerek kapışıyorduk. İnanın bu saatlerce sürüyordu ve asla sıkılmıyorduk. Son oyun için ise görüşümüz şekillere evriliyor.

Hepimizin içinde güzel bir yere sahip olan Halo serisinin son oyunu Halo Infinite de bu yüzden bizi çok heyecanlandırıyordu. Ancak oynanış videosu şahsım adına konuşmam gerekirse hiç tatminkar değil. Grafikler yeni nesil bir konsol için çıkacak oyunun grafikleri gibi görünmüyor. Sesler keza çok enteresan. Oynanış videosuna kadar katlanarak artan heyecanım ne yazık ki yer ile yeksan olmuş durumda. Halo efsanesi galiba 2020 yılıyla birlikte son kez bizlere "Hoşçakalın ben gidiyorum!" demeye gelmiş.

Haziran ayında paylaşılan, oynanış videosu denilen fakat oynanışa dair çok az ipucu içeren videodan sonra yeni oynanış videosu ilaç gibi geldi. Sonunda Halo Infinite'in bizler için neler sakladığını canlı kanlı görmüş olduk. Bu yılın sonlarına doğru çıkması beklenen Halo Infinite Xbox Series X, Xbox One ve PC (Microsoft Windows) için raflarda yerini alacak.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
borriz53
borriz53 28.07.2020 12:22
çok yavan ve sıradan geldi bana açıkcası. tabi oynamadan da bilemeyiz. güzel olur umarız :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2020 01:39
Ya abi şu hayatta fanı olduğum tek oyun halo, 5. oyundan sonra ümidimi kesmiştim seriden ama halo wars 2 ile tekrar kazandılar ve bu oyun çok güzel gözüküyor ama bi derdim var halo TR'de bu ladar popülerdi de benim haberim yok la, gelen geçen bişey sallıyor şu harbiden canımı sıkıyorlar
Naru61
Naru61 25.07.2020 20:10
Katılıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2020 10:36
Oyun gayet güzel görünüyor. Özlediğimiz halo teması geri dönmüş diyebiliriz. Oyuna içerisine farklı şeyler eklenmesi normal bence. Sadece silahı al önüne geleni silah ile vur oyunu bitir çevre ile etkileşime hiç girme olayı çok sıkıcı değil mi sizcede?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 24.07.2020 08:49
Malum Halo oynamayanlar yine ciyaklamaya baslarlar yorumlarda
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2020 14:06
Ha işte bende altta onu yazdım zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2020 00:26
şaka heralde bu ne la
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite yeni oynanış videosu gösterildi
İlginizi Çekebilir