Halo Pelican Microsoft Flight Simulator'a geliyor

Talha Ramazan Yüzmeç 13.06.2022 - 00:30
Halo serisinden UNSC Pelican, Microsoft Flight Simulator'a geliyor. Microsoft, duyuruyu Bethesda Bethesda Games Showcase sırasında yaptı.

Halo serisinden UNSC Pelican Microsoft Flight Simulator'a geliyor. Microsoft, duyuruyu pazar günü YouTube’da canlı yayınlanan Bethesda Games Showcase sırasında yaptı. Microsoft gerçekçi simülasyon oyununa eklenen ilk resmi lisanslı kurgusal uçağın uzayda uçtuğunu da gösterdi.

40. Yıldönümü Sürümü ücretsiz olacak

Microsoft Flight Simulator oyuncuları eklentiyi ücretsiz olarak indirebilecek ve oynayabilecektir. Dropship77, Troop Carrier  olarak da bilinen Pelican,  hem uzay hem de atmosferik uçuş yeteneğine sahiptir. Uçak hem birliklerin hem de araçların noktasal yerleştirilmesi için yaygın olarak kullanılır, ancak uygun şekilde donatıldığında yer destek rolünde de kullanılabilir. Uçağın imza silahı, yardımcı pilot tarafından kontrol edilen çeneye monte bir otomatik toptur.

Ayrıca pazar günü duyurulan Microsoft Flight Simulator'ın 40. Yıldönümü Sürümü, Kasım ayında gelecek olan ücretsiz bir güncelleme olacak. Wright Flyer, Spirit of St. Louis, DC-3, De Havilland Beaver ve Airbus A310 gibi serinin 40 yıllık tarihinden çok sayıda hayran tarafından sevilen uçak gövdelerini içerecek. Güncelleme ayrıca Bell-407 dahil helikopterler ve planörler getiriyor.

Yine pazar günü yayınlanan haber bülteninde Microsoft, oyunun bu gelişmiş uçakları etkinleştirmeye yardımcı olacak tamamen yeni bir alt sisteme sahip olacağını belirtti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Pelican Microsoft Flight Simulator'a geliyor
İlginizi Çekebilir