Halo: The Master Chief Collection'ın detayları belli oldu

Can Furkan Gözütok 20.06.2014 - 12:40
Master Chief'i bir de böyle görün
Halo: Master Chief Collection, Xbox One için özel olarak geliştirilmekte ve 11 Kasım tarihinde oyuncularla buluşacak. Serinin ilk dört oyununu kapsayacak yapımın detayları belli oldu.

343 Undustries'in topluluk menejeri Andy Dudynsky'ın açıkladıklarına göre firma, Master Chief Collection üzerinde "birkaç yıldır" çalışıyorlarmış yani Halo 4'ün çıkışından önce, oyunu geliştirmeye başlamışlar. Halo: Master Chief Collection'un dijital olarak da indirilebileceğinden bahseden Dudynsky, oyunu dijital olarak sahip olanların hiçbir farklarının olmayacağını belirtti.

Xbox One'ın önemli özelliklerinden Twitch uygulamasını da kullanabileceğimizi belirten Dudynsky, deneyimlerimizi istediğimiz gibi diğer oyunculara aktarabileceğimizden söz etti. Ayrıca oyunun 60FPS hızında ve 1080p çözünürlüğünde çalışması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Dudynsky, örnek olarak Halo 2'nin 30 FPS'de çalıştığını ve oyuncuların "eski oyun deneyimlerini" baltalamamak için farklı bir yol izleyeceklerini söyledi.

Dahası, Halo 3 ve Halo 4'ün sevilen haritalarının oyunun çoklu oyunculu modlarında oynanabileceğini açıklayan Dudynsky, bu konu hakkındaki detaylı bilgilerin, 343 Industries tarafından verileceğini dile getirdi. Son olarak oyunun Xbox 360 için geliştirilmediğini, konsolun bu oyun için "biraz güçsüz" kaldığını ifade etti.

Halo: The Master Chief Collection'ın detayları belli oldu
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 18:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo: The Master Chief Collection'ın detayları belli oldu
İlginizi Çekebilir