Halo yapımcısı dizi hakkında konuştu: 'Halo gibi hissettirmiyor'

Murathan Özlü 22.05.2022 - 17:49
Halo yapımcısı dizi hakkında fikirlerini Twitter'da paylaşmış, Marcus Lehto daha önce yapımına katkıda bulunduğu Halo evreninden farklı olduğunu belirtmiş.

Halo yapımcısı dizi hakkında fikirlerini belirtirken "Bu benim yapımına katkıda bulunduğum Halo" değil ifadelerini kullanmış. Eski Halo sanat yönetmeni Marcus Lehto, Twitter'da Halo dizisi hakkında izlenimlerini paylaşmış ve " Bu dizi için esinlendikleri kaynak neydi cidden merak ediyorum"  yorumunda bulunmuş.

Halo yapımcısı dizi hakkında karışık izlenimlere sahip

Marcus Lehto, Halo'nun yapımcısı olan Bungie firmasının en eski üyelerinden biriydi.  Myth: The Fallen Lords oyunun grafikleri ve sanat tasarımını üstlendikten sonra Halo: Combat Evolved'un sanat yönetmeni oldu. Bu rolü Halo 2 ve Halo 3'te de üstlenen Lehto,  Bungie'nin geliştirdiği son Halo oyunu olan Halo: Reach'de ise yaratıcı yönetmenlik rolünü üstlendi ve 2012 yılında firmadan ayrıldı.

Halo yapımcısı dizi
Lehto, Halo serisiyle olan mazisinden olsa gerek diziyi izlemeye karar vermiş. Lehto'nun tweetlerine bakıldığında dizi hakkında kafasının biraz karışık olduğu söylenebilir. Diziyi bitirmeden önce " karışık duygular içerisinde olduğunu" ifade eden Marcus Lehto, takipçileri ile girdiği diyaloglarda fikirlerine açıklık getirmiş. Lehto "Bu benim yaptığım Halo değil" sözlerine "yapımına katkıda bulunduğum Halo değil" şeklinde açıklık getirmiş. Ardından diziyi dair yorumuna da " Diziyi sevmediğimi söylemedim, sadece yapımına katkıda bulunduğum Halo'dan çok farklı geldi, sanki başka bir evrenden bahsediyormuş gibi" şeklinde açıklık getirmiş.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2022 17:36
Halo oyunları ile bağlantılı ya da değil. Gayet güzel bir dizi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2022 03:33
Sanırım ilk sezon prolog şeklinde yapılmış. Kask çıkartma olayları o yüzden vardı. Oyunları hiç bilmeyen izleyenler içinde bir bağ kurma amacı ile. Sezon son bölümü ile artık tam MasterChief oldu ve yeni sezonda kask hiç çıkmayacak gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2022 17:36
Oynayan oyuncu zerre umrumda değil gidip dublöre düzgün maaş verip şu lanet kaskı çıkarmadan bi dizi yapsalar ve aksiyon olsa doğru düzgün izlenirdi oyunda kask çıkmıyo bi şey olmuyo adamlar arada savaşırken isterse takıyo bildiğin zırhı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2022 15:33
Aslında dizinin sonu tam da oyunlara bağlanıyor. 5. ile 10. bölüm arasını izlemeyen bir şey kaybetmez ama son bölüm gayet mantıklı hale getirilmiş herşey.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2022 14:26
Dizi aslında çok iyi ama, HALO ismi çok büyük o yüzden bu kadar çok eleştiriliyor. HALO 'nun hikayesi ile ilgisi olmayan birisi için efsane bir yapım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo yapımcısı dizi hakkında konuştu: 'Halo gibi hissettirmiyor'
İlginizi Çekebilir