Hamilton Chu da Blizzard şirketinden ayrıldığını açıkladı

Nagihan Selin İnce 23.04.2018 - 23:19
Hearthstone'da yaprak dökümü...

Ben Brode’un Blizzard’dan ayrılışını herkese duyurmasından kısa bir süre sonra, yine Hearthstone’un yapımcılarından biri olan Hamilton Chu da Ben Brode'un adımlarını izleyerek Blizzard'dan ayrıldığını duyurdu. Hamilton Cho, bu duyuruyu Ben Brode'un ofisteki son gününde paylaştı.

Hearthstone'da yaprak dökümü... Hamilton Chu da Blizzard'dan ayrıldı

Açıklama, Brode'un Twitter'da Blizzard'da son günü olduğunu belirten twiti alıntılayarak "Tuhaf, benim de son günüm!" yazması ile yapıldı. Ayrıca Hamilton Chu'nun twitter açıklamasında "yeni bir şeyler yapıyor" fakat bunun dışında kasım 2016'dan beri hiçbir kişisel gönderi de yok. Yani tam olarak neden Blizzard'da ayrıldığı ya da yeni ne yapacağı henüz bilinmiyor Hamilton Chu'nun.

Hearthstone'un iki önemli isminin de aynı anda Blizzard'da ayrılması beraberinde elbette ikisinin ortak çalışacağı dedikodularını çıkardı. Henüz bu konuda hiçbir resmi açıklama olmasa da en azından Ben Brode'un da Hamilton Chu'un da yeni bir şeyler yaratmak için şirketten ayrıldığı biliniyor.

Hamilton Chu, Ben Brode kadar göz önünde değildi, Hearthstone'un arka planındaki işler ile ilgileniyordu daha çok Hamilton Chu. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hamilton Chu da Blizzard şirketinden ayrıldığını açıkladı
İlginizi Çekebilir