Solo: A Star Wars Story filminin müzikleri John Williams'tan.

Hakan Hervenik 31.12.2017 - 15:27
Efsane isim tekrar görevde.

Solo: A Star Wars Story filmi hakkında her geçen gün yeni detaylar almaya devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere son zamanlarda ortalıkta dolaşan dedikodulara göre Han Solo'nun hikayesini anlatan bu film Disney'in beklentisinin altında kaldığı için kötü bir film olduğu yönünde. Hatta, Disney film çok kötü olduğu için bazı önlemler almaya başlamış. Bugün ortaya çıkan habere göre ise Star Wars'un ikonik müziklerin arkasındaki isim olan John Williams, Solo: A Star Wars Story'nin tema müziğini besteleyecek.

Solo:  A Star Wars Story'nin müzikleri John Williams'tan

Variety'ye verdiği röportajda Star Wars: The Last Jedi hakkına konuşurken, Solo: A Star Wars Story filmi ile olan alakasını da dile getirdi. " Şu an ki plan, Han Solo filmi için tema müziğini benim yazmam. Ancak gerisini John Powell'e bırakacağım. Onun iyi bir iş çıkaracağına eminim." John Williams, Rogue One dışında tüm Star Wars filmlerinin müziklerini yazan isimdir. Tabi ki Rogue One'da da John Williams'ın müziklerinden ilham alınarak devam edildi. Şimdi ise Solo: A Star Wars Story'nin tema müziğini üstlenen John Williams, yine epik bir müzik ile karşımıza çıkacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.01.2018 14:12
Hans Zimmer'a verseler daha iyi olurdu John Williams'dan sonra tahtını alacak yegane isimlerden biridir bence,zaten iki elin parmaklarını geçmiyor böyle iyi besteciler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2017 19:36
Bütün sene gece gündüz demeden haber yapıp bizlere sunan Hakan, sana ve MK ekibine iyi seneler. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 31.12.2017 16:17
Bana göre en iyi bestecidir.Last Jedi'de de çok iyi iş başarmıştı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2017 16:09
Disney işi biliyor. Bak bir anda ilgiyi arttırdı. Harrison Ford'a gençlik iksiri içirdik, başrolde o oynuyor deseler, yaşayan efsanelerden biri olan John Williams kadar ilgi çekmez. Yoksa çeker mi? Muamma..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Han Solo filminin müzikleri John Williams'tan
İlginizi Çekebilir