Han Solo filminin neredeyse tamamı tekrar çekildi

Hakan Hervenik 1.11.2017 - 15:32
Bütçe yandı, bitti, kül oldu.

Star Wars evreninin The Last Jedi filminden sonraki durağı olacak olan Han Solo filmi zorlu zamanlar geçirmişti. Lucasfilm'in başkanı Kathleen Kennedy'nin filmin yönetmenleri Christopher Miller ve Phil Lord'u kovmasının ardından yeni yönetmen Ron Howard göreve getirilmişti.

Solo: A Star Wars Story çekimleri

Geçtiğimiz günlerde ismine kavuşan film Solo: A Star Wars Story adını almıştı. Ortaya çıkan son bilgilere göre ise yeni yönetmen Ron Howard, filmi baştan aşağıya değiştirmek için neredeyse tüm filmi tekrar çekmiş. The Resistance Broadcast sırasında Star Wars News Net'ten James Baney'in isimsiz bir kaynaktan aldığı bilgiye göre: "Filmin tekrar çekimleri neredeyse tüm filmi kapladı ve doğal olarak da bütçeyi iki katına çıkarttı."

Phil Lord ve Christopher Miller filmden kovulduğu sırada sadece bir aylık bir çekim dönemleri kalmış. Ancak, Lucasfilm'in yeni yönetmene verdiği yeni imkanlar sayesinde filmin çoğunluğu tekrar çekilmiş. Ayrıca Ron Howard'ın filmi tamamlaması Miller ve Lord'un aksine bir hafta erken gerçekleşmiş.

Bakalım karşımıza nasıl bir sonuç ile gelecekler. Solo: A Star Wars Story, 25 Mayıs 2018'de vizyona girecek.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 16:59
Bu 2. ya da 3. oldu. Disney in Marvel kanadı tıkır tıkır işlerken Star Wars kanadı, aldığını çöpe döktü resmen.. işte bunlar hep ticari kararlar, yönetmenin işine karışmak, herkesin bişey eklemesi vs.. dicem de, bir tek bunlar bu kadar salak be.. Bunun bir benzeri daha yok sanırım.
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2017 11:05
Var. DCEU'u kuran ve işleten adamlar bunlardan daha salak bence. En azından bunlar evreni ve konsepti oturtmayı başardı. DCEU'de adamlar da ne yapacaklarını bilmiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2017 01:54
Bu filmde Mr. SoLo'yu oynayan Harrison Ford olsaydı setten kaçardı herhalde ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 17:23
"Ayrıca Ron Howard'ın filmi tamamlaması Miller ve Lord'un aksine bir hafta erken tamamlanmış."
Kalan Karakter: 300 Gönder
Han Solo filminin neredeyse tamamı tekrar çekildi
İlginizi Çekebilir