Hanzo'nun Heroes of the Storm yetenek tanıtım videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 5.12.2017 - 12:01
Hanzo'nun yetenekleri neler?

Heroes of the Storm'un oyuna eklenecek olan bir sonraki kahramanı Hanzo'nun yeteneklerini anlatan bir video yayınlandı. Assassin karakteri olan Hanzo, uzun mesafeden büyük bir hasar verebiliyor. Yetenekleri sayesinde de diğer assassin karakterlerden daha fazla kombo yapma şansına sahip.  Karakter pasifi olarak haritadaki engellerin üzerinden atlama yeteneğine sahip olan Hanzo, hem zorlu durumlarda kaçmak için hem de sürpriz saldırılar için bu özelliği kullanabilir.

Hanzo, karakter yetenekleri

Q - Storm Bow: Okunu çekerek bir süre bekleyen Hanzo, önüne ilk gelen düşmana hasar verir. Ne kadar uzağa giderse o kadar çok vurur. Bu süreçte Hanzo hareket edebilir.

W - Scatter Arrow: Overwatch'da olduğu gibi, Hanzo scatter arrow özelliğini kullanarak okun parçalanmasına ve etraftakilere hasar vermesini sağlar. W'ya basılı tutarak okun parçalandıktan sonra gideceği yönü görebilirsiniz. Dar alanda rakibe büyük hasar verebilir.

E - Sonic Arrow: Yine Overwatch'da olduğu gibi rakibin yerini belirleyen sonic arrow, rakibe denk getirilirse hareket ettirilebilir.

R - Dragonstrike: Kısa bir sürede Hanzo büyük bir alana saldırır ve hareket ettiği yerdeki herkese hasar verir. Bu yetenek, özellikle kombo saldırılarda büyük bir avantaj sağlayabilir.

R - Dragon's Arrow: Hanzo'nun diğer heroic yeteneği Dragon's Arrow, haritanın her yerinden kullanılabilir ve düşman ile temasa geçmediği sürece yoluna devam eder. Mesafe ne kadar uzarsa hasar da o kadar artar.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2017 01:49
HotS'a hiçbir OW karakteri yakışmadı. SC, WoW evreni yeterliydi. Sırf iki oyun arasındaki politik ilişki yüzünden, güzelim oyunu rezil ettiler. Velet kaynadı oyun, attığım binlerce maça yazık. Şaka bir yana, bıraktıktan sonra hayatıma geri döndüm, iyi ki velet oyunu oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2017 16:01
Hanzo deyince Hanzo'nun ikincisi çekilecek sandıydım. Hanzo 2 gelse ne güzel olurdu. hanzo karakterini de Ali Sunal oynardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2017 13:15
Güzelmiss
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hanzo'nun Heroes of the Storm yetenek tanıtım videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir