Harry Potter: Quidditch Champions duyuruldu

Ersin Kılıç 18.04.2023 - 12:27
Warner Bros yaptığı sürpriz bir açıklama ile Quidditch maçlarına odaklanan Harry Potter: Quidditch Champions oyununu duyurdu.

Son dönemde gerek yapılan Harry Potter dizisi duyurusu gerekse de Hogwarts Legacy oyunu ile büyücülük dünyasının popülerliği iyice tavan yapmış durumda. Serinin hayranları için ard arda güzel haber ve duyurular geliyor diyebiliriz. Her ne kadar Hogwarts Legacy oyununda Quidditch sezonu ertelenmiş olsa da Warner Bros yaptığı sürpriz bir açıklama ile Harry Potter: Quidditch Champions oyununu duyurdu.

Harry Potter: Quidditch Champions oyunu duyuruldu

üstelik duyurusu yapılan ve Quidditch maçlarına odaklanan bu oyunun sınırlı sayıdaki kapalı test aşaması da duyuruldu. Yani şanslı Harry Potter hayranlarından biriyseniz buradan kayıt olabilir ve test aşamasına dair gönderilecek davetiyeyi bekleyebilirsiniz.

Oyuna dönecek olursak yapılan açıklamalarda Quidditch Champions için "rekabetçi, çok oyunculu bir ortamda arkadaşlarıyla birlikte süpürge maceralarına katılmalarına olanak tanıyacak" ifadelerine yer verildiğini görüyoruz. Ayrıca oyunu oynamak için sürekli internet bağlantısı gerektiği de belirtilmiş. Zaten test sürecinin en büyük sebeplerinden birisi de birçok oyunda olduğu gibi altyapı testini yapmak oluyor. Diğer taraftan test sırasında oyunu tek başınıza oynayabilir ya da arkadaşlarınızla ve çevrimiçi olan diğer kişilerle takım kurabilirsiniz. Ayrıca karakterinizi istediğiniz gibi yaratabilecek ve özelleştirebileceksiniz.

Harry Potter: Quidditch Champions duyuruldu

Oyunun Harry Potter serisiyle bağlantısı hakkında Portkey Games tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde; "Portkey Games, kitapların ve filmlerin doğrudan uyarlaması olmasa da, oyunlar Büyücülük Dünyası'nın büyülü evrenine sıkı sıkıya bağlıdır. J.K. Rowling'in orijinal vizyonuna sadık kalırken, Portkey oyun geliştiricileri, hayranların kendilerini Büyücülük Dünyasına kaptırmaları için yeni yollar yaratarak yeni bir alan çiziyor."

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
RecLast
RecLast 21.04.2023 11:13
Dedimki Qudick koymadılar özürde dilediler. Ücretsiz bir şekilde dlc ile eklerler... Bu firma yine yaptı yapacağını ya. Neden her firma biraz beğenildimi yoldan çıkıyo acaba? Üzdü gerçekten. Bir çok tepki görüyorum şuan firmaya karşı. Tam iyi bi etki yaratmışken yine batırdılar..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2023 09:13
Admin "Wizarding World" özel isimdir, çevrilmez...............

-----------------------------------

Türkçe kitaplarının neresinde yazıyor bu kural? Nasıl ki Lord of the Ring, Fantastic Beast vs çevriliyorsa bu isim de çevrilebilir. Nitekim Lego Store dahil olmak üzere birçok firma Türkiye'de Büyücülük Dünyası ismini kullanıyor.
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2023 20:02
Onlar da hatalı kullanıyor, sonuçta oralarda da sizin gibi Türkçe bilmeyen ama bir şekilde dijital medyada yazar olmuş insanlar çalışıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
ImpoliteKD
ImpoliteKD 19.04.2023 04:35
Quidditch kendi başına saçma sapan bir şey. Onu güzel kılan bir büyücülük okulunda derslere falan katıldıktan sonra tıpkı bizim lisede vs okul takımına seçildiğimizde aldığımız zevki verebilmesi diye düşünüyorum. O kadar aksiyonun içinde çok güzel bir mola gibi geliyor bana kitaplarda ve filmlerdeki Quidditch anları. O yüzden Hogwarts legacy oyununda olmasını tercih ederdim, ayrı bir oyun olmasındansa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 19.04.2023 01:51
Hogwarts Legacy’nin içine aktarılır diye beklemiştim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2023 12:32
5 mayıs?

kendi sitesinden
"When does Harry Potter: Quidditch Champions release?
A release date for Harry Potter: Quidditch Champions has not been set."
Kalan Karakter: 300 Gönder
Harry Potter: Quidditch Champions duyuruldu
İlginizi Çekebilir