Hasan Çolakoğlu, Riot Games Başkan Yardımcısı oldu

Ersin Kılıç 28.05.2021 - 12:43
2017 yılında Türkiye Ülke Müdürü pozisyonundan Amerika'daki genel merkeze geçen Hasan Çolakoğlu, Riot Games başkan yardımcısı oldu.

Türkiye ofisinin kurulmasında büyük bir pay sahibi olan ve bir süre ülke müdürlüğü görevini de üstlenen Hasan Çolakoğlu, Riot Games Başkan Yardımcısı oldu. 2017 yılında Amerika'daki genel merkeze transfer olan Hasan Çolakoğlu, bu aydan itibaren yeni pozisyonunda görev almaya başladı.

Hasan Çolakoğlu, Riot Games Başkan Yardımcısı oldu

Nintendo'nun bir dönem ülkemizdeki faliyetlerini sürdüren Nortec Eurasia yöneticiliğinden sonra Riot Games bünyesinde yer alan Hasan Çolakoğlu, Türkiye ofisinin kurulduğu 2012 yılında 2017 yılına kadar Ülke müdürlüğü görevini üstlenmişti. Sonrasında ise bu pozisyonu bırakarak Amerika'daki merkez ofisine transfer olduğunu öğrenmiştik. Burada ilk etapta “Gelişmekte Olan Pazarlardan Sorumlu Direktör” görevini üstlenen Çolakoğlu, 2020 Nisan ayı itibari ile terfi ederek “Riot Games Avrupa ve Gelişmekte olan Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı” olarak çalışmalarına devam etmişti.

Yeni pozisyonu için ise aslında gelişmekte olan pazarlardan ziyade tüm pazarları ilgilendiren bir konuma transfer oldu diyebiliriz. VP International olarak firmadaki faaliyetlerini sürdürecek olan Hasan Çolakoğlu'nu Merlin'in Kazanı olarak tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Hasan Çolakoğlu, Riot Games Başkan Yardımcısı oldu

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hasan Çolakoğlu, Riot Games Başkan Yardımcısı oldu
İlginizi Çekebilir