Haunting of Hill House yıldızı devam dizisinde de yer alacak

Ersin Kılıç 16.07.2019 - 11:31
Haunting of Bly Manor dizinden haberler gelmeye başladı

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Haunting of Hill House dizisi Netflix'in en iyi işlerinden biri olmayı başarmış ve hem kurgusu hem de konusu ile büyük bir ses getirmişti. işte dizinin 2.sezonu da diyebileceğimiz Haunting of Bly Manor dizinden haberler gelmeye başladı.

Haunting of Hill House yıldızı devam dizisinde de yer alacak

Dizinin ilk sezonunda başarılı bir performans sergileyen ve kardeşlerden Luke Crain karakterine hayat veren Oliver Jackson Cohen'in Haunting of Bly Manor dizisinde yer alacağı açıklandı.  Jackson Cohen devam projesi olarak da adlandırabileceğimiz yeni dizide Bly manor'da yaşayanlara hayatı adeta zindan eden Peter karakterini canlandıracak. Daha önce Nell karakterini canlandıran Victoria Pedretti'nin de dizide yer alacağı ve Dani karakterine hayat vereceği açıklanmıştı.

Haunting of Bly Manor dizisi The Turn of the Screw (Yürek Burgusu) kitabından uyarlanacak ve bize yepyeni bir hikaye anlatacak. yeni dizinin aynı ekip tarafından yapıldığını ve deminde söylediğim gibi serinin bir nevi devamı olacağını da belirtelim. Haunting of Bly Manor dizisinin 2020 yılında Netflix'te yayınlanacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 22:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2019 11:47
E mevcut diziden ayrı bi dizi yani bu. 2.ci sezon diyemeyiz çünkü. İsim farklı, uyarlandığı kitap farklı

-----------------------------------

Biraz AHS mantığı aslında. Yapanlar, ekip aynı ama her sezon farklı bir hikaye anlatacak. Muhtemelen tüm hikayeler aynı evrene bağlanacak. O yüzden devamı gibi de lanse ediliyor
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2019 08:54
16.06 bende bitti diye biliyorum. Da netflix e girince diziyi seçince orda yeni sezon geliyo dediği için kafa karıştı bende :))r
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2019 16:06
O dizi zaten bitti. Final de her şeyi cevapladılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Haunting of Hill House yıldızı devam dizisinde de yer alacak
İlginizi Çekebilir