HAWKEN oyuncularına veda ediyor

Mehmet Atilla Turan 2.10.2017 - 20:58
Yaşamını yitiren çevrimiçi oyunlara yenisi eklendi.

Şu sıralar hakiki anlamda ücretsiz ve sağlam oyunlar bulmak zor. Warframe, Path of Exile ve War Thunder gibi ses getirmiş ve halen oynanan çevrimiçi yapımlar, bazılarının gözdesi olarak kalabiliyor. Aralarında HAWKEN de bulunan liste, ne yazık ki tekrar düzene girmek zorunda kalacak gibi görünüyor. Oyunun yapımcıları olan Hawken Entertainment tarafından yayınlanan Facebook gönderisi, HAWKEN'in yakın zamanda DLC'leri ile beraber Steam'den silineceğini belirtiyor. Yayınladıkları gönderide nedenlerinin yeni oyunlar üzerinde çalışmalara başladıkları ve farklı projeler üstünde ilerlemek istediklerini belirten Hawken Entertainment, sahip olduğu kitleden özür diledi.

Kendine ait özel bir oynanışı ve orijinalliği olan Hawken'in DLC'leri bugün Steam'den silinecek. Ek paketleri her ne kadar silinse de oyunu sadece birkaç aylığına oynayabileceksiniz. Steam'den silinme tarihini olarak 2 Ocak 2018'i belirten Hawken Entertainment'in yakında hangi oyunla geleceklerini halen belirtmiş değil, fakat yine de PC oyuncularına zaman tanımaları iyi olmuş. Oyunun tamamen kapanmasından önce demek isterseniz, yapım Steam'de ücretsiz olarak bulunuyor. Steam sayfasına ise bu linkten ulaşabilirsiniz.

HAWKEN oyuncularına veda ediyor

Fütüristik dünyada geçen HAWKEN'in olayı sahip olduğunuz Mecha robotlar ile diğer oyunculara karşı savaşmanızdı. Piyasada bu tür yapımlar halen bulunuyor, fakat HAWKEN ile aynı tadı vermiyor. Yine de Hawken Entertainment'in yeni oyunu ile hayranlarını tekrar mutlu etmesi bekleniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2017 23:23
Geçmiş ola zati tutmamıştı.. Pubg takliti rabotlusunu yapsınlar twich vs de para yedirip millete oynatsınlar efsane olurlar :)
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2020 05:00
Bu oyun çıktığında pubg p si yoktu h1z1 bile yoktu + bu oyun overwatch a daha çok benziyor battleroyal değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
HAWKEN oyuncularına veda ediyor
İlginizi Çekebilir