Hayalet Avcıları oyunu Ghostbusters World için ilk video geldi

Ersin Kılıç 20.03.2018 - 11:14
Who you gonna call?

Pokemon Go'nun yakalamış olduğu başarıdan sonra benzer duyurular ile karşılaşmaya başlamıştık. işte bu duyurulardan birisi de efsane seri Hayalet Avcıları'nın oyunu olmuştu. İşte Ghostbusters World adı ile çıkacak bu oyundan ilk oynanış videoları da gelmeye başladı.

Ghostbusters World için oynanış videosu yayınlandı

Ghostbusters World isimli bu yeni AR oyunu, Hayalet Avcıları markasını telefonunuza taşıyor ve oyuncuları hayalet yakalamaya yolluyor. Tıpkı Pokemon Go'da olduğu gibi bulunduğunuz bölgenin haritasını oyuna aktaran yapımda bu sefer hayalet yakalamaya çalışıyoruz. tabi serinin en önemli cihazlarından biri olan PKE Meter gibi cihazlara oyunda da yer verilmiş. Bu sayede etrafınızdaki hayaletleri görüyor ve proton silahınız ile onları yakalamaya çalışıyorsunuz.

Görmüş olduğunuz hayaletlerin üzerinde zorluk seviyelerinin de yazdığını görüyoruz. Tabi hayaletleri yakalamak o kadar kolay değil. Önce canlarını azaltmanız gerekiyor. Hatta bu noktada Proton Shotgun gibi silahlarınıza da başvuruyorsunuz. Hayaletin canını azalttıktan sonra ise meşhur tuzağımızı fırlatmak gerekiyor. tabi bu detaylar dışında muhtemelen oyuna farklı etkinlik ve detaylar da eklenecektir. Bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2018 11:58
Ulan pc oyunu efsane bir rpg olurdu ama işte gidip telefona oyun yapiyorlar.


Hey Allah'ım ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayalet Avcıları oyunu Ghostbusters World için ilk video geldi
İlginizi Çekebilir