Hayalet Sürücü olan oyuncu, bu sefer de Terminator oluyor

Ersin Kılıç 16.04.2018 - 16:49
Terminator kadrosuna yeni bir isim katıldı

Terminator serisinin yeni filmi için artık kadro tamamlanmaya başladı ve filmin çekimleri için de yeni haberler gelmeye devam ediyor. İşte bu noktada sürpriz bir haber geldi ve filmin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Üstelik oldukça önemli bir rol için.

Yeni Terminator belli oldu

Daha önce Matador, True Detective gibi yapımlarda yer alsa da asıl patlamasını Agents of S.H.I.E.L.D. dizisi ile yapan Gabriel Luna'nın Terminator filminin kadrosuna katıldığı açıklandı. Deadline'ın haberine göre Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinde Robbie Reyes / Ghost Rider gibi önemli bir karaktere hayat veren Gabriel Luna, bu filmde Terminator olarak karşımıza çıkacak.

Hayalet Sürücü olan oyuncu, bu sefer de Terminator oluyor

Yeni Terminator filmi ne zaman gösterime girecek?

Serinin haklarını yeniden alan James Cameron, ilk Deadpool filminin yönetmeni olan Tim Miller'a teslim edeceği filmin köklerine sadık kalacağını açıklayarak serinin hayranlarını sevindirmişti. Filmin kadrosunda serinin en önemli karakterlerine hayat veren Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton da yer alıyor.

T-800 ile ilgili önemli detaylara kavuşacağımız yeni Terminator filminin 26 Temmuz 2019'da gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2022 20:10
İsmi ne
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayalet Sürücü olan oyuncu, bu sefer de Terminator oluyor
İlginizi Çekebilir