Hayatta kalma temasıyla Frostpunk bu yıl konsollara gelebilir!

Nagihan Selin İnce 10.04.2018 - 15:48
Stüdyo, oyunu konsollarda piyasaya sürmek için çalışmalara başladı.

11 bit studios, 24 Nisan'da erişime açılacak olan hayatta kalma, strateji oyunu Frostpunk'ın konsol versiyonu üzerinde çalıştıklarını duyurdu. This War of Mine gibi harika bir savaşta hayatta kalma oyununa imza atan stüdyonun gelecek günlerde piyasaya çıkacak oyunu, şimdiden epey heyecanlandırdı oyuncuları.

Frostpunk konsol versiyonu için çalışmalar başladı, yıl bitmeden konsollar için piyasaya sürülebilir

PAX East 2018'de oyunun yaratıcı firmasında çalışan Karol Zajaczkowski'nin soruları cevapladığı sırada, konu konsollara geldiğinde Zajaczkowski, stüdyonun oyunun konsol versiyonu üzerinde de çalışmaya başladığını söyledi.  Zajaczkowski Frostpunk'ın konsollar için ne zaman hazır olacağını kesin bir tarihle dile getirmedi. Fakat bu senenin sonunda Frostpunk'ın konsollar için de oynanabilir olması bekleniyor.

Zajaczkowski, oyunun kontrollerinin şu an tamamen mouse ve klavye için uyumlu olduğunun ve stüdyonun oyunu konsola geçirirken bu konuyu yüzde yüz çözmüş bir biçimde piyasaya sürmek istediklerini söyledi. Frostpunk oynarken oyuncuların zorlanmasını ama bu zorlukların da kontrol yöntemi yüzünden olmamasını istediklerini belirtti. Frostpunk, tamamen donmuş bir dünyada buharlı makineler üretmiş bir toplumun hayatta kalması üzerine kurulu bir oyun, yönettiğimiz toplumdaki insanların hayatta kalmasını sağladığımız oyun Steam üzerinden bilgisayarlar için 24 Nisan'da piyasaya sürülecek.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayatta kalma temasıyla Frostpunk bu yıl konsollara gelebilir!
İlginizi Çekebilir