Hayley Atwell, yeni Görevimiz Tehlike filminin kadrosuna katıldı

Ersin Kılıç 8.09.2019 - 02:10
Peggy Carter başka bir göreve çağırıldı

Güzel oyuncu Hayley Atwell'in Görevimiz Tehlike serisinin yeni filminde boy göstereceği açıklandı. Hem filmin yönetmeni hem de Hayley Atwell'in sosyal medya hesaplarında bu durum onaylandığı gibi ikili arasında bir nevi göreve çağrı da yapıldı.

Hayley Atwell, yeni Görevimiz Tehlike filminin kadrosuna katıldı

Daha önce farklı projelerde yer alsa da özellikle Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Peggy Carter rolü ile tanınan güzel oyuncu Görevimiz Tehlike 7 kadrosuna resmen katılmış oldu. Filmin yönetmenliğini yapan Christopher McQuarrie, Instagram hesabı üzerinden güzel oyuncunun resmini paylaşıp onu etiketleyerek "kabul etmelisin" ifadesine yer verdi. Hayley Atwell ise birden fazla yüklediği görsel ile birlikte "Emirleri takip eden birisi değilim ama görev kabul edildi." ifadesine yer vermiş. Belki de karakteri hakkında ipucu da vermiş olabilir. 

Tom Cruise'un başrolde yer aldığı Görevimiz Tehlike 7 filmi aşina olduğumuz kadro ile 2021 yılında gösterime girecek. Serinin bir önceki filminin kaldığı yerden bayrağı devralacak olan Görevimiz Tehlike 7 filminden hemen 1 sene sonra ise serinin 8. filminin gösterime gireceği açıklanmıştı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2019 03:13
Umarım daha bir farklı olur. 3.filmden beri hep aynı terane. Ama güzel :)
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2019 13:05
hep aynı senaryo ama aksiyonu güzel oluyor. çzellikle son çıkan fallout u beğenmiştim ben.
Spider_hip
Spider_hip 9.09.2019 17:12
1. filmden beri aslında dikkat ederseniz aynı terane. Hep yönetimdekiler önce bir Ethan Hunt'tan şüpheleniyor. Onun teröristlerle çalıştığını düşünüyor. Sonra bakıyorlarmış ki adam aslında kahraman, köstebek başkasıymış. Kaçıncı film oldu hala bir önce bundan şüphelenmekten vazgeçmiyorlar. Resmen ana senaryo hep bunun üzerine. Sonunda haa sen değilmişsin, senle gurur duyuyoruz diye finale bağlıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayley Atwell, yeni Görevimiz Tehlike filminin kadrosuna katıldı
İlginizi Çekebilir