Hayran yapımı Dragon Ball Z oyunundan yeni karakter

Mehmet Atilla Turan 10.08.2017 - 11:41
En güncel versiyonunda Super Buu'yu görmek mümkün, Cell ise yapım aşamasında.
Bağımsız bir yapımcı olan Z2, hayran yapımı olan Dragon Ball Z oyunu "Hyper Dragon Ball Z"yi güncelledi. Güncellemede yeni kombo ve hareketler bulunurken, yeni bir karakter ise oyuna eklendi. Dragon Ball Z evreninin en can sıkıcı ve rahatsız edici karakterlerinden biri Super Buu, en son güncellemede oyunculara sunuldu.


Hareketlerinden de anlaşıldığı gibi stratejik olarak kullanıldığında Buu, kombolarıyla bir hayli güçlü, zaten yapımcı animedeki karakteristikleri benzetmeyi kolayca başarmış. Z2, aynı zamanda güncelleme dosyalarının içinde Buu'nun yapabileceği komboların listesini de güncelleme ile gelen dosyaların içinde bulunuyor. Karakterin eklenmesiyle yapımcılar, tabii ki burada durmayacak. Resmi olarak yüklenen videoda da görüldüğü gibi, bir sonraki güncelleme ile oyuna Cell'i eklemeyi planlıyorlar.

Hyper Dragon Ball Z, hoşunuza gittiyse ve merak ettiyseniz, oyunun sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Oyun tamamen ücretsiz olmakla beraber her ayda bir güncelleme ile yenileniyor. Her ne kadar harika görünse de, Bandai Namco, her an dava açmaya hazırlanıyor olabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayran yapımı Dragon Ball Z oyunundan yeni karakter
İlginizi Çekebilir