Hayran yapımı Mandalorian oyunu ilginç gözüküyor

Murathan Özlü 27.08.2021 - 19:34
Youtube'a hayran yapımı Mandalorian oyununa ait olduğu iddia edilen, sahte gözükse de, Star Wars severlerin ilgisini çekebilecek bir video yüklendi.

Hayran yapımı Mandalorian oyununa ait olduğu iddia edilen bir video dün Youtube'da yayınlandı. Oynanış videosu bariz şekilde sahte gözükse de içinde bazı ilginç detaylar barındırıyor. Oyunun yükleme ekranında tabi ki Bebek Yoda var.

Videonun içinde, Mando'nun Stormtrooperlar ile Star Wars'u andıran bir ortam içinde çatışarak ilerlediği görülüyor.

Hayran yapımı Mandalorian oyunu sahte ama ilginç

Video içerisinde Mando'nun özel güçleri ve özel kıyafet özellikleri görülebiliyor.  Ayrıca karakterin çevredeki eşya ile de etkileşime girilebiliyor. Ancak oyunun "sahte" olduğunu belli eden ilk ima oyun menüsünün demodeliği. Oyunun menüsü Playstation 2 tarzını andırıyor ve 4K televizyonlara uygun olmadığı belli. Ayrıca oyunun yükleme ekranında çıkan açıklamanın, Star Wars'a yönelik bir fandom sitesinden alındığı belirtiliyor.

Hayran yapımı Mandalorian

Oyunun grafikleri de Playstation 2 dönemini andırıyor ve karakter animasyonları da biraz kütük gibi. Bir-ya da bir kaç- kişinin neden böyle bir işe kalkıştığı bilinmez ama bu "hayran yapımı" oyun veya videonun geliştirilmekte olan bir Mandalorian oyunu ile ilgili olup olmadığını zaman gösterecek. Yine de Star Wars hayranları videoyu ilginç bulabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2021 19:12
Ps2 döneminde böyle grafikler olsaymış keşke. Ama Star Wars'u andıran ortam diye yazan birinden başka türlü bir yorum beklemem lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2021 00:31
Yani çok açık ki deneme yapmış bazı 3d artistleri mevcut yetenekleri, bilgileriyle. O yüzden animasyon kütük olur tabii normal. Grafikleri PS 2 kalitesi mi ? Naptınız ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayran yapımı Mandalorian oyunu ilginç gözüküyor
İlginizi Çekebilir