Jeff Kaplan'ın dikkatini oyuncuların yarattığı özel bir harita çekti

Mehmet Atilla Turan 8.01.2018 - 20:43
Toplulukla içli dışlı olmak her zaman iyiye işarettir.
Günümüzde halen sıklıkla oynanan Overwatch'ın konsept haritalarından biri olan Cairo, hiçbir zaman gün yüzü görmedi. Kendi başına tasarım öğrenen Joshua Llorente adlı üç boyutlu tasarımcı ve artist, fragmanda gördüğü Cairo'dan esinlenerek bir kart itme haritası yaptı. Başta normal bir durum gibi gelebilir, fakat işin ilginç tarafı ise Overwatch'ın ana yapımcılarından Jeff Kaplan'ın dikkatini çeken bir harita oldu.

Görünüşe göre bu haritayı yakında Overwatch'ın kütüphanesinde bulabiliriz

Geçen hafta Overwatch subredditinde harita adına fotoğraflar paylaşan Joshua, bu kadar ilgi çekeceğini beklemiyordu. Jeff Kaplan tarafından atılan "Harika bir iş çıkardın, yakın zamanda iletişime geçeceğiz." türünden bir mesaj alan Joshua, haritanın Unreal Engine 4'teki görünüşünü adına bir video yayınladı. Videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Videoda da gördüğümüz gibi tasarımı, estetiği ve atmosferi, Overwatch'ta gördüğümüz haritalara aşırı benziyor. Özellikle topluluktan da pozitif yorum alan Cairo türündeki harita, yakın zamanda oyuna eklenebilir derecesine geldi. Tasarımcı Joshua ise, harita adına aynı zamanda fotoğraflar yayınlamış bulunuyor, fotoğraflara ise bu linkten kolayca ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.01.2018 02:03
Vaayy gerçekten güzel harita oyuna eklenmesi durumu değerlendirilir umarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.01.2018 21:19
Unreal engine 8 i bekleyin ben gelecekten geliyorum alayınız naneyi yediniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayran yapımı Overwatch haritası Jeff Kaplan'ın dikkatini çekti
İlginizi Çekebilir