Hayran yapımı Tomb Raider 2 için ATV sürüş videosu geldi

Ersin Kılıç 30.04.2021 - 16:55
Serinin hayranları tarafından uzun süredir geliştirilen Tomb Raider 2: Dagger of Xian için Lara'nın ATV sürdüğü bir video yayınlandı.

Son olarak Shadow of the Tomb Raider oyununda karşımıza çıkan Lara Croft'un unutulmaz maceralarından biri olan Tomb Raider 2 hayran yapımı yenilenmiş versiyonu ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir geliştirilen ve bizim de zaman zaman bu gelişim sürecine dair yayınlanan içerikleri aktardığımız Tomb Raider 2: Dagger of Xian için yeni bir video daha yayınlandı. Unreal Engine 4 grafik motoru ile geliştirilen oyunun bu videosunda Lara Croft'u ATV sürerken görüyoruz.

Tomb Raider 2: Dagger of Xian için yeni bir video yayınlandı

Hayran yapımı Tomb Raider 2 için ATV sürüş videosu geldi

Nicobass nikli oyunun hayranı tarafından Unreal Engine 4 kullanılarak yeniden yapılan Tomb Raider 2: Dagger of Xian'ın daha önce açılış sinematiği, kısa bir demo ve ekran görüntüleri ile karşımıza çıkmıştı. 1997 yılında PC ve Playstation, 1998 yılında ise Mac çıkan oyunun yenilenmiş sürümü özellikle grafikleri ile dikkat çekiyor diyebiliriz. Lara'nın ATV kullandığı bu video frame anlamında da oldukça akıcı duruyor. Yine de bu oyunu uzun bir süre önce bitirmiş biri olarak Tomb Raider 2'de bir ATV (Quad Bike) sahnesi hatırlayamadım. Yanlış hatırlamıyorsam Tomb Raider 3'te buna benzer bir araç kullanıyorduk.

Tabi hayran yapımı bu çalışmanın resmi bir çalışma olmadığını da hatırlatmak gerekiyor. Bu da bazı değişikliklerin de karşımıza çıkacağı anlamına geliyor. Zaten Nicobass'ta bu nedenle karşısına yasal bir problem çıkmadan oyunu yayınlayabilmek istediğini belirtmişti. Oyun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2021 13:12
Etkileyici... Bu aracı TR3 de kullanıyorduk. Zaten Nicobass Lara'nın ev dizaynını muhtemelen TR2 ile TR3 ün bir karışımı şeklinde tasarlamış. Oyunun tam versiyonu için bize de beklemek düşüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayran yapımı Tomb Raider 2 için ATV sürüş videosu geldi
İlginizi Çekebilir