Hayranların istediği oldu: Dalga konusu olan Sonic'in tipi değişiyor

Ahmet Özçilingir 3.05.2019 - 10:12
Sonic'e estetik operasyon

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanı sonrasında adeta yerden yere vurulan Sonic The Hedgehog filminin, orijinal Sonic'le alakası olmayan tipi değişecek. Hayranların gösterdiği tepkiyi görmezden gelemeyen filmin yönetmeni ve aynı zamanda görsel efekt sanatçısı da olan Jeff Fowler, twitter üzerinden bir açıklama yaparak, Sonic'in filmdeki görünüşünün değişeceğini duyurdu. Sonic The Hedgehog filminin yayınlanan ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hayranların istediği oldu: Dalga konusu olan Sonic'in tipi değişiyor

Sosyal medyanın gücü bir kez daha devreye girdi. Sonic hayranlarının istekleri gerçek oluyor. Sonic The Hedgehog filminin Sonic'inin tipi gelen yoğun istek üzerine değişiyor. Geçtiğimiz aylarda internete sızan ilk görsellerin ardından filmde yer alacak olan Sonic karakterinin görünüşü eleştirilerin odağı olmuştu. Orijinal Sonic kartakteri ile uzaktan yakından alakası olmayan, bacakları, yüzü, gözleri orantısız görünen Sonic, karakterin orijinal tasarımcısını bile büyük hayal kırklığına uğratmıştı. Filmin yönetmeni  Jeff Fowler eleştirilerin ardından Paramount & Sega ile iletişime geçtiğini ve filmdeki Sonic karakterinin olabilecek en iyi hale getireceğinin sözünü verdi. Sonic'in estetik operasyon sonrası nasıl görüneceğini merakla bekliyoruz. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 3.05.2019 10:34
Yani. Ya abi bu işe giren adamlar bunca insanın gördüğü şeyi göremiyorlar mı da iş bu raddeye gelene kadar kafalarına dank etmiyor?? Sonic dediğin tıfıl, ufak tefek, ele avuca sığmaz zıpır bir karakterdir. Kalkıp da 1.80 boyunda ergen irisi Sonic'mi olur Allah aşkına?!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayranların istediği oldu: Dalga konusu olan Sonic'in tipi değişiyor
İlginizi Çekebilir