Hazelight'ın yeni oyunu It Takes Two duyuruldu

Ersin Kılıç 19.06.2020 - 10:28
Josef Fares ve ekibinin yeni oyunu olan ve platform dinamikleri içeren It Takes Two, sabahın erken saatlerinde düzenlenen EA Play Live etkinliğinde duyuruldu.

It Takes Two sabahın erken saatlerinde düzenlenen EA Play Live etkinliğinde duyuruldu. Hazelight firmasının tepe ismi olan ve Josef Fares, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile birlikte bu duyuruyu işaret etmişti. Söylemleri ve hareketleri ile her zaman gündem olmayı başaran Josef Fares'in yeni oyunu aynı zamanda EA originals başlığında yer alan bir oyun olacak.

Hazelight'ın yeni oyunu It Takes Two duyuruldu

Hazelight firmasını daha önce çıkarmış oldukları Brothers: A Tale of Two Sons ve A Way Out oyunlarından hatırlıyoruz. Hikaye olarak başarılı işlere imza atan ekibin en önem verdikleri konulardan birisi de oyunlarının co-op özelliğine sahip olması. Bu dinamiğin oynanışın bel kemiğini oluşturduğunu bile söyleyebiliriz. Tıpkı diğer iki oyunda olduğu gibi It Takes Two oyununda da co-op oynanış ön planda olacak.

Oyunculara birlikte çalışmanın yeni bir yöntemini göstereceği iddia edilen oyunun videosuna baktığımızda ise net bir şey çıkarmanın zor olduğunu söyleyebiliriz. Daha çok Josef Fares'in oyun hakkındaki yorumlarına yer verilen bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyunun 2021 yılında PC, PS4 ve Xbox One için çıkacağını da hatırlatalım. Yeni nesil sürümü ile ilgili henüz bir açıklama ise gelmiş değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 20:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2020 22:17
take two telif atmasın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hazelight'ın yeni oyunu It Takes Two duyuruldu
İlginizi Çekebilir