Headshot Helm’le mermileri hissedin!

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Headshot Helm’le mermileri hissedin!

Gençleri koruyalım tayfasındakilere sinirlenecekleri yeni bir malzeme: TN Games’in "Force Feedback" kaskı, 2009 yılı itibariyle canavarların veya insanların kaydettikleri isabetleri oyuncuya simüle edebilecek.

Tipik PC oyuncusu gelecekte kafasında siyah, titreyip duran veya homurdanan bir plastik muhafazayla mı oturacak? Amerikalı şirket TN Games 2009’da çıkacak "HTX" kaskını duyurdu. "Force Feedback" kaskı giyenler üreticinin verdiği bilgilere göre bilgisayar oyunundaki rakibinin atışının kafasının neresine isabet ettiğini algılayabilecek. TN Games web sitesindeki reklamında şu ifadeyi kullanıyor: “Mermilerin kafanın yanından vızıldamasını veya başa isabet eden kurşunları hisset!” Sistem, sadece bunun için uyarlanmış oyunlarda çalışacak. Bunların hangi oyunlar olduğu ise şu anlık meçhul.

Firmanın hâlihazırdaki stoğunda bulunan "3rd Space" adındaki yelek de kompresör ve pnömatik hücreler vasıtasıyla karın veya sırt gibi vücudun farklı kısımlarına alınan darbelerin hissedilmesini sağlıyor.

KAYNAK
Headshot Helm’le mermileri hissedin!
golem.de


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 19:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Headshot Helm’le mermileri hissedin!
İlginizi Çekebilir