Hearthstone için yeni bir kahraman geliyor

Ersin Kılıç 16.10.2017 - 10:56
Warlock sınıfı için gelecek yeni kahraman duyuruldu

Blizzard'ın en popüler oyunlarından biri olan Hearthstone için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Son olarak Knights of the Frozen Throne ile Warcraft'ın efsane karakterlerinden biri olan Lich King'e kafa tutttuğumuz oyunun yeni paketlerinin Blizzcon fuarında duyurulması bekleniyor. Duyurulacak olan bu yeni paket muhtemelen Frozen Throne gibi hem macera hem kart destesi şeklinde olabilir. Tabi tüm bu güncellemeler öncesinde Blizzard'ın oyunculara bazı sürprizleri de var.

Şu sıralar Cadılar Bayramı etkinliği diğer oyunlarda olduğu gibi Blizzard oyunlarına da sıçramış durumda. İşte bu bağlamda Hearthstone için bu hafta yeni bir kahraman geleceği de açıklandı. Warlock sınıfı için gelecek olan Nemsy Necrofizzle adlı bu kahramanı almak bedava olsa da biraz uğraştırıcı olacak.

Nemsy Necrofizzle nasıl açılacak?

Nemsy Necrofizzle adlı kahramanın kilidini açmak için ise yapmanız gereken 17 Ekim'den itibaren Fireside Gathering Tavern etkinliğine girmek. Bu etkinliğe girdiğiniz taktirde kahramana bedava olarak ulaşabiliyorsunuz. Tabi Fireside Gathering ismi altındaki bu etkinliğe girebilmek için bu etkinliği düzenleyen bir yer bulmak ya da düzenlemek zorundasınız. Muhtemelen ülkemizde de bu tarz etkinlik yapan bir yer olacaktır diye umut ediyorum. Daha önce The Whispers of the Old Gods genişleme paketinde de karşımıza çıkan Nemsy Necrofizzle böylelikle oyuna kahraman olarak geri dönmüş olacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone için yeni bir kahraman geliyor
İlginizi Çekebilir