Hearthstone Masters Tour çevrimiçi ortama taşınıyor

Ersin Kılıç 31.03.2020 - 17:05
Blizzard devam eden Koronavirüs Salgını (COVID-19) durumu nedeniyle ıradaki Asya-Pasifik Master Tour'u çevrimiçi olarak gerçekleştirme kararı aldı.

Şu anda devam eden COVID-19 durumu nedeniyle, oyuncularımızın ve görevlilerimizin sağlığını korumak amacıyla hem Masters Tour Jönköping'i hem de sıradaki Asya-Pasifik Master Tour'u çevrimiçi olarak gerçekleştirme kararı aldık. Küresel bütünlüğün korunması ve tüm katılımcılarımıza adil bir rekabet ortamı sunulabilmesi için Masters Tour Online: Jönköping 12-14 Haziran tarihleri arasında Orta Avrupa saatine göre; Masters Tour Online: Asya-Pasifik'se 16-19 Temmuz tarihleri arasında Kore saatine göre gerçekleşecek.

Hearthstone Masters Tour çevrimiçi ortama taşınıyor

Masters Tour, dünyanın dört bir yanından oyuncuların bir araya gelerek rekabet etmesi fikri üstüne kurulu ve her bir etkinlikte kurulan ilişkiler Hearthstone esporunun temel taşlarından biri. Mevcut sağlık krizine karşı verilen mücadele bu etkinliklere uzaktan katılmayı gerektirse de şu anki çevrimiçi yapı sadece bir istisna niteliğinde. Önümüzdeki dönemde küresel durumu yakından takip etmeyi sürdüreceğiz. Umarız yılın ilerleyen dönemlerinde gerçekleşecek Masters Tour Montreal ve Masters Tour Madrid etkinliklerinde yeniden bir araya gelme şansı buluruz.

Masters Tour Online: Jönköping'e katılımlar kapanmış olsa da Masters Tour Online: Asya-Pasifik biletini cebinize koyabilmek için şu yöntemleri izleyebilirsiniz:

- 2 Nisan ve 24 Mayıs tarihleri arasında Battlefy üstünden bir çevrimiçi Masters Qualifier'da zafere ulaşmak

- Masters Tour Los Angeles veya Jönköping etkinliklerinden birini en az 7-2'lik bir skorla tamamlamak

- Masters Tour Online: Asya-Pasifik için düzenlenen Masters Qualifier turnuvalarında 5 defa ilk 8'e girmek.

- Nisan veya mayıs ayında Legend sıralamalarında ilk 16'ya girmek (ayrıntılar için resmi Masters Qualifiers kurallarını okuyun)

- Hearthstone Grandmaster olmak

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone Masters Tour çevrimiçi ortama taşınıyor
İlginizi Çekebilir