Hearthstone: The Witchwood genişleme paketi hakkında detaylar

Murat Boran 4.04.2018 - 10:25
Dungeon Run modundan sonra yeniliklere devam...

Hearthstone’un yeni genişleme paketi bu ay için birazcık gecikecek gibi görünüyor. Oyunun sekizinci kart destesi The Witchwood olarak anılıyor. Yeni eklentiler, neutral kartlar ve Monster Hunt ismini taşıyan taptaze bir single player seçeneği sunulacak.

Hearthstone: The Witchwood eklentisi ne zaman gelecek?

Elbette bu bilgi bizzat Blizzard tarafından doğrudan onaylanmamış olsa da yeni The Witchwood genişleme paketinin, içinde bulunduğumuz Nisan ayının ortası / sonu döneminde sunulması bekleniyor. Hearthstone genişleme paketleri genellikle Perşembe günleri dâhil edildiğinden, 12.04.2018 veya 19.04.2018 tarihleri önemli hâle geliyor.

The Witchwood eklentisiyle beraber oyuna 135 yeni kart eklenecek. Oyunun 9 kahramanı için yeni common, rare, epic ve legendary kartlar eklendikten sonra kalanları yine neutral yığınına gönderilecek. The Witchwood eklentisinde ayrıca yalnızca Shaman için Hagatha The Witch isimli hero kartı da geliyor.

Ayrıca iki yeni keyword’ün de yeni The Witchwood paketiyle geldiğini ilave edelim. Echo, yeterli manaya sahip olmanız durumunda Echo içeren kartı aynı turda birden fazla kere kullanmanıza imkân sağlıyor. Rush ise minion’lar için yenilikler sunuyor.

Son olarak Monster Hunt modunun, geçen yılki Dungeon Run modunun hayranları tarafından oldukça sevileceğini söyleyelim. Rastgele boss canavarla savaşıp koleksiyonunuza yeni kartlar ekleyebildiğiniz bu modda Dungeon Run modunun aksine normal kahramanlarınızı değil, oyunun kendi sınıflarına dayanarak hazırlanan 4 kahramanı kullanabileceksiniz. İlaveten Monster Hunt modunun, The Witchwood paketinin yayınlanmasından sonra iki hafta boyunca açılmayacağını ilave edelim.  

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone: The Witchwood genişleme paketi hakkında detaylar
İlginizi Çekebilir