Hearthstone'a Lich King temalı macera paketi geliyor

Ersin Kılıç 7.07.2017 - 10:44
Yeni macera paketi duyuruldu
Yeni güncellemeler ve macera paketleri ile genişlemeye devam eden Hearthstone: Heroes of Warcraft için yeni bir macera paketi daha duyuruldu. Üstelik bu macera paketi oyunun hayranlarının uzun süredir beklediği ve World of Warcraft'ın efsaneleşen genişleme paketi Lich King ile alakalı olacak.

Knights of the Fronzen Throne ismi ile çıkış yapacak olan bu macera paketinde oyunun metasını değiştirecek birçok özellikte bulunuyor. Yeni macera paketinin en önemli olgusu şüphesiz kahramanlar üzerine yapılan değişiklikleri kapsıyor. Oyuna eklenen ve her karakter için bir adet olan yeni bir kart sayesinde oyun içerisinde hem kahramanınız hem de kahraman özelliğinde değişim sağlayabileceksiniz.

Hearthstone'a Lich King temalı macera paketi geliyor
Death Knight tarzındaki bu değişim kartlarından şu an için sadece Rexxar'ın kartı açıklanmış durumda. 6 mana değerindeki Deathstalker Rexxar kartını oynadığınızda hem tüm düşman minyonlarına 2 vuracak hem de kahraman özelliğiniz değişecek. Bu değişim ise iki kartı mikslemek üzerine kurulmuş. Yani yeni Hero Power'ı oynadığınızda karşınıza rasgelene 3 beast kart çıkacak, bu kartlardan birini seçecek ve daha sonra yine karşınıza çıkacak 3 kart ile birleştirebileceksiniz. Tabi birleşen kartların mana değerlerinde de değişim söz konusu. Diğer kahraman kartlarının ne gibi özelliklere sahip olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Macera paketi ile birlikte oyuna yine 135 kart daha eklenecek. Bu kartların da yeni özellikleri bulunuyor. Artık can çalan özelliklere sahip kartlar ile karşılaşacağız. Yani özelliklerine göre hem rakibe vururken hem de sizin canınızı arttırabilecek. Daha önce benzer kartlar vardı ama bu bakımdan yenilikçi kartların da geleceği söyleniyor.

Macera paketinde ilk kısmı (Wing) tamamladığınızda rastgele bir Hero Card kazanacaksınız. Ayrıca son aşamada karşımıza tabi ki Lich King'in çıkacağı da açıklanmış. Ön sipariş verenlere özel kart arkalığının verileceği paketin Ağustos ayı içerisinde çıkacağı da belirtilmiş. Knights of the Fronzen Throne için yayınlanan tanıtım videosuna ve Deathstalker Rexxar dinamiğine aşağıdaki oynatıcılardan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2017 22:55
Geç bile kaldilar diyebilirim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Masterlee
Masterlee 7.07.2017 11:16
Sunucunun sanki ölümsüzlüğü bulmuş gibi abartarak konuşmasından çok rahatsız oldum. Tamam yaw yeni exp paket anladık ta sanki biraz Chris Metzen i taklit ediyor gibi geldi bana.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone'a Lich King temalı macera paketi geliyor
İlginizi Çekebilir