Hearthstone'un eski yönetmeni yeni bir Marvel oyunu geliştiriyor

Ahmet Özçilingir 4.01.2019 - 10:59
Yeni Marvel oyunu yolda!

Hearthstone'un eski yönetmeni kendi stüdyosunda yeni bir Marvel oyunu geliştiriyor! Blizzard Entertainment bünyesinde çalışan Ben Brode, geçtiğimiz sen Nisan ayında,  Blizzard'dan ayrılmış, kendi stüdyosunu kurmuştu. Daha önce Blizzard Entertainment çatısı altında Hearthstone'da oyun yönetmeni olarak görev alan Ben Brode, firmadan ayrılışının ardından kendi stüdyosu Second Dinner'ı kurmuştu. Ben Brode'nin yeni projesi merak ediliyordu. Beklenen projenin yeni bir Marvel oyunu olduğu ortaya çıktı.

Eski Blizzard çalışanı Marvel oyunu geliştiriyor

Brode yakın bir tarihte, adını Blizzard'ın cep telefonları ile ortak geliştirdikleri Diablo Immortal ile duyuran Çin menşeli şirket NetEase'in Second Dinner'a 30 milyon dolar yatırım yaptığını duyurmuştu. NetEase'nin bu yatırımın haricinde Second Dinner'a Marvel oyununu geliştirmek için 6 aydır destek olduğu da belirtildi. Secon Dinner'ın yayımladığı büyük duyurular adlı videoda, 6 aydır Marvel oyunu üzerinde çalıştıklarını resmi olarak duyurdu. bir süredir söylenti şeklinde dolaşan haber, böylelikle resmiyet de kazanmış oldu. Ben Brode, aldığı yatırımla birlikte ekibi büyüteceğini belirtiyor. Peki sizce geliştirilen yeni oyun hangi Marvel karakteriyle ilgili olacak, yoksa bir Marvel kart oyunu mu geliyor? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 18:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2019 04:58
En önde neden Örümcek Adam ve Wolverine var? Biri asla öldürmez, diğeri ise parçalara ayırır. En çok bu iki kahramanın hayranının olmasını anlamak mümkün değil. Kaptan ile Örümcek desen tamam, Hulk ile Wolverine desen tamam ama Örümcek ve Wolverine çok başka.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mezgittava65
Mezgittava65 6.01.2019 01:55
Kart oyunudur muhtemelen çünkü asıl büyük oyunu Square Enix geliştiriyor diye biliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2019 18:26
Benim de aklıma marvel kart oyunu geldi ki çok muhtemel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2019 12:22
Kart oyunu falan o tarz değildir umarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone'un eski yönetmeni yeni bir Marvel oyunu geliştiriyor
İlginizi Çekebilir