Hearthstone'un yeni etkinlği Frost Festival başladı

Hakan Hervenik 20.07.2017 - 13:20
Ragnaros'un festivali olan Fire Festival'dan sonra Frost Festival ile soğuk havalara geçiyoruz
Lord Ahune, Ragnaros'un ortalığı kasıp kavurmasından sonra biraz soğuk havalar getirmeye geldi. Kendi ağzı ile "Ragnaros'un ezik festivalinden sonra, size daha serin bir parti vereceğim" diyen Lord Ahune, Ragnaros'u kızdıracak gibi.

Üç hafta sürecek olan Frost Festival sırasında oyuna giren tüm oyuncular, her hafta tek seferlik ücretsiz arena hakkı sahibi olacaklar. Üç haftanın sonunda Knights of the Frozen Throne'a bağlanması beklenen etkinlik, aynı zamanda Arena'da 3 oyun oynayan oyunculara yeni Knights of the Frozen Throne paketi verecek. Arenaya kendi altını ile giren oyuncular, Arena'daki ilk oyunlarında otomatik olarak galip sayılacaklar. Bu sayede Arena'ya girmek için harcadığınız altını geri alabileceksiniz.

Oyunun yeni paketi olan Knights of the Frozen Throne, Azeroth'un kahramanlarının Northrend'e, Lich King ile tekrar savaşmaya gidiyor. 135 yeni kart içeren paket, Ağustos'un ortalarında oyuncularla buluşacak. Ön siparişe özel olarak $49.99 fiyatına 50 kart paketi ve özel kart arkası alabilmek mümkün.

Hearthstone'un yeni etkinlği Frost Festival başladı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone'un yeni etkinlği Frost Festival başladı
İlginizi Çekebilir