Hearts of Iron IV, dünya çapında bir milyon kopya satmayı başardı

Hürkan Çalışkan 21.05.2018 - 16:18
Paradox oldukça hareketli günler geçiriyor.

Paradox Interactive tarafından geliştirilen, en büyük strateji oyunlarından biri olan Hearts of Iron IV, dünya çapında tam bir milyon kopya satmayı başardı.

Paradox, strateji oyunları konusunda önemli bir yere sahip

Crusader Kings II ve Europa Universalis IV gibi sevilen strateji oyunlarıyla daha önce bir milyon barajına ulaşan Paradox, Hearts of Iron IV ile elde ettiği dünya çapında bir milyon kopya satma başarısı ile strateji oyunları piyasasındaki hakimiyetini bir kez daha kanıtlıyor.

Bildiğiniz gibi Hearts of Iron IV oyunculara, tarihsel olayları keşfetme ve tarihsel akış içerisinde gerçekleşmeyen alternatif ihtimalleri ön izleme fırsatı sunuyor. Tabii bunu  geniş cepheler, çeşitli operasyonlar, hava ve deniz üzerinde kontrolü sağlayan güçlü ve esnek bir savaş planlama sistemine bağlı olarak yapıyor.

Ayrıca Hearts of Iron IV,  bir milyon kopya satma başarısını ve ikinci yıl dönümünü kutlamak için, Power of Factory tarafından tasarlanan özel bir tarihsel dioramanın da içerisinde bulunduğu özel bir paketi koleksiyoncular ve yeni oyuncular için tanıttı. Hearts of Iron IV Anniversary Edition paketi içerisinde tarihsel diorama, Man the Guns ek paketi ve temel oyunu barındıracak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2018 23:18
Oyun yarım dlc ile tamamlıyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearts of Iron IV dünya çapında tam bir milyon kopya sattı
İlginizi Çekebilir